Diorismos.gr - Προσλήψεις Δοκιμαστών Χημείου στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.


Elpe

 - [ Translate this page ]www.elpe.gr/

-

1.900 θέσεις για τα ΕΛΠΕ Α.Ε.

 - [ Translate this page ]
www.alfavita.gr/monimanapl/mon27_1_09_840.php - Cached
Πριν από 11 ώρες – Τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. -ένας όμιλος με χαρακτηριστικά ηγετικής δύναμης στο πεδίο της ενέργειας- θα κινήσει διαδικασίες προσλήψεων, στο ...

-

Προσλήψεις Δοκιμαστών Χημείου στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.


Diorismos - 44 minutes ago
Στην πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου πρόκειται να προβεί ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια. Όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις ...

-
Diorismos.gr - Προσλήψεις Δοκιμαστών Χημείου στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.


26/09/2011
Προσλήψεις Δοκιμαστών Χημείου στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.
a↑ a↓ a Αποστολή Εκτύπωση
Διαφημίσεις GoogleΙ ΙΕΚ ΔΟΜΗ 53 ειδικότητεςΣπουδές σε Αναγνωρισμένο Ι ΙΕΚ Κρατικό Δίπλωμα - Αναβολήwww.iekdomi.grBecome an EU ArchivistManage documents and archives for Europe. Apply now!www.eu-careers-online.eu

Στην πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου πρόκειται να προβεί ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια. Όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.
Απαραίτητα προσόντα είναι απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής (ΤΕΕ Β κύκλου, ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΙΕΚ) οποιασδήποτα ειδικότητας του τομέα Χημείας, Εφαρμοσμένης Χημείας και Υλικών ή Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Lower ή FCE), συναφής προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών σε Χημείο βιομηχανίας. Η προϋπηρεσία θα πρέπει να αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαιώσεων όπου θα αναγράφεται το είδος της επιχείρησης και σύντομη περιγραφή των καθηκόντων των υποψηφίων ώστε να πιστοποιείται η συνάφεια, και αντίγραφα των ασφαλιστικών ημερομισθίων στον κύριο ασφαλιστικό φορέα, άδεια οδήγησης Β κατηγορίας την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους, και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε..
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις δοκιμαστών χημείου.

-

Λήξη: 31/10/2011
Φορέας: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Θέσεις δοκιμαστών χημείου
a↑ a↓ a    Αποστολή Εκτύπωση
Διαφημίσεις GoogleΙ ΙΕΚ ΔΟΜΗ 53 ειδικότητεςΣπουδές σε Αναγνωρισμένο Ι ΙΕΚ Κρατικό Δίπλωμα - Αναβολήwww.iekdomi.grSenior Manager JobsSearch quality executive jobs €80K+ in Europe. Find yours today!www.Experteer.com

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια επιθυμεί να προσλάβει Δοκιμαστές Χημείου προκειμένου να τους απασχολήσει στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.
Απαραίτητα Προσόντα
-Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής (ΤΕΕ Β κύκλου, ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΙΕΚ) οποιασδήποτα ειδικότητας του τομέα Χημείας, Εφαρμοσμένης Χημείας και Υλικών ή Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών.
-Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (Lower ή FCE)
-Συναφής προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών σε Χημείο βιομηχανίας. Η προϋπηρεσία θα πρέπει να αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαιώσεων όπου θα αναγράφεται το είδος της επιχείρησης και σύντομη περιγραφή των καθηκόντων των υποψηφίων ώστε να πιστοποιείται η συνάφεια, και αντίγραφα των ασφαλιστικών ημερομισθίων στον κύριο ασφαλιστικό φορέα
-Άδεια οδήγησης Β κατηγορίας την οποία πρέπει να κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης
-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως ημερομηνία υποβολής της αίτησης πρόσληψης

Επιθυμητά Προσόντα
Γνώση χρήσης Η/Υ
Χαρακτηριστικά Υποψηφίων-Καλή δυνατότητα επικοινωνίας, εργατικότητα, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία, αυτοέλεγχος και αυτοπεποίθηση
- Ηλικία έως 30 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν προϋποθέσεις καλούνται να αποστείλουν το ειδικό έντυπο αίτησης πρόσληψης συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους, και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση:
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Χειμάρας 8Α
Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι
Υπόψη τμήματος εργασιακών σχέσεων & Μισθολογικής Πολιτικής Ομίλου
αναγράφοντας απαραιτήτως τον Κωδικό Θέσης ΔΧΗΝ
Υποβολή αιτήσεων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2011
1.900 θέσεις για τα ΕΛΠΕ Α.Ε.


Τα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. -ένας όμιλος με χαρακτηριστικά ηγετικής δύναμης στο πεδίο της ενέργειας- θα κινήσει διαδικασίες προσλήψεων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μονάδων διύλισης. Ο μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός της εταιρίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «βρίσκω δουλειά», προβλέπει την απορρόφηση 1.500 υπαλλήλων με σύμβαση ανάθεσης έργου και 400 με σύμβαση αορίστου χρόνου. Η συντριπτική πλειονότητα των νέων υπαλλήλων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα καλύψει τις ανάγκες που θα προκύψουν στα διυλιστήρια Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης.
Οι δύο μονάδες, όπως ρητά αναφέρεται στον τελευταίο απολογισμό των ΕΛ.ΠΕ., σύντομα θα αποτελέσουν τον «οδηγό» για τη συνολικότερη αναβάθμιση των εγχώριων διυλιστηρίων. Χαρακτηριστικές των προθέσεων είναι οι επισημάνσεις του προέδρου του Δ.Σ. των ΕΛ.ΠΕ. και του διευθύνοντος συμβούλου, κ.κ. Χριστοδούλου και Κωτσόπουλου αντίστοιχα: «Η διύλιση παραμένει ο βασικός πυρήνας των δραστηριοτήτων μας -αναφέρουν τα δύο κορυφαία στελέχη- αποφέροντας περίπου 80% των κερδών του ομίλου».
Και συνεχίζουν: «Βρισκόμαστε σε πορεία αναβάθμισης του νότιου κόμβου διύλισης μέσω νέων μονάδων υδρογονοπυρόλυσης, οι οποίες θα ενισχύσουν την ικανότητα μετατροπής και θα αυξήσουν την παραγωγή ειδών ντίζελ («λευκά προϊόντα») έναντι προϊόντων χαμηλής προστιθέμενης αξίας όπως είναι το μαζούτ». Σύμφωνα με τις προεκτιμήσεις των δύο ηγετικών παραγόντων των ΕΛ.ΠΕ., το συνολικό κόστος του έργου αναβάθμισης των διυλιστηρίων αγγίζει το 1,1 δισ. ευρώ.
Το χορό των προσλήψεων αναμένεται να ανοίξουν οι: τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες και συνεργεία. Ομως, θα ακολουθήσουν και άλλες ειδικότητες όπως: μηχανικοί, επόπτες διυλιστηρίου, βοηθοί επόπτη διυλιστηρίου, τεχνολόγοι – πλοίαρχοι Α’, υπεύθυνοι προβλήτας για φορτοεκφόρτωση δεξαμενόπλοιων, συντονιστές λειτουργίας και συντήρησης, εργοδηγοί, χειριστές, τεχνίτες και προσωπικό πυρασφάλειας.
Επίσης, αναμένεται να επιλεγούν: πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ, υπεύθυνοι και υπάλληλοι γραφείου, προγραμματιστές, γραμματείς, αλλά και οδηγοί, προσωπικό φύλαξης, μάγειροι, προσωπικό εστιατορίου και βοηθητικό προσωπικό.
Η διοίκηση της εταιρίας δεν έχει ακόμη καταρτίσει το πλήρες και αναλυτικό πλάνο με την κατανομή των θέσεων και τα είδη των συμβάσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «βρίσκω δουλειά», στην Αθήνα θα προσληφθούν 300 υπάλληλοι με σύμβαση αορίστου χρόνου και στη Θεσσαλονίκη 100 με το ίδιο εργασιακό καθεστώς. Σημειώνεται ότι δυνατότητα μονιμοποίησης έχουν -ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας- όλοι όσοι προσλαμβάνονται με συμβάσεις ανάθεσης έργου ή ορισμένου χρόνου.
Ο Εσωτερικός Κανονισμός των ΕΛ.ΠΕ. είναι σαφής: «Οι νεοπροσληφθέντες κατά το διάστημα των πρώτων έξι μηνών από την πρόσληψή τους τελούν υπό δοκιμή, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους και να αξιολογηθεί η εργασία τους, η ικανότητα εφαρμογής των γνώσεων και της εμπειρίας τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, το ενδιαφέρον και η αφοσίωσή τους στην εργασία.
Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων τριών μηνών από την πρόσληψή τους αξιολογούνται από τους προϊσταμένους τους και στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, εφόσον κριθούν κατάλληλοι, εντάσσονται στο τακτικό προσωπικό». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αριθμοί των προσλήψεων ή μονιμοποιήσεων θα καθορισθούν οριστικά με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας.
Το πακέτο αμοιβών και παροχών στα ΕΛ.ΠΕ.
Το μισθολογικό σύστημα που εφαρμόζεται σε όλο το προσωπικό της εταιρίας (εκτός των διευθυντικών στελεχών και των δικηγόρων με πάγια αντιμισθία), καθορίζεται από την επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας. Τα διευθυντικά στελέχη αμείβονται με βάση το σύστημα αμοιβών διευθυντικών στελεχών, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την απόδοσή τους. Στις ασφαλιστικές παροχές περιλαμβάνονται: ιδιωτικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης ασφάλισης ζωής. Το δεύτερο πρόγραμμα διασφαλίζει τους εργαζομένους και τους συγγενείς τους (α’ βαθμού, σύζυγος–τέκνα) σε περιπτώσεις ασθένειας, ανικανότητας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, καθώς και απώλειας ζωής.
Επίσης, οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΠΕ. συμμετέχουν σε ιδιωτικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, το οποίο περιλαμβάνει ετήσιο check-up. Σε επίπεδο κοινωνικών παροχών προβλέπονται: οικονομικές ενισχύσεις, δάνεια (έκτακτες ανάγκες, ειδικές περιπτώσεις), βρεφονηπιακοί σταθμοί και νηπιαγωγεία (για τα παιδιά των εργαζομένων), εκδηλώσεις, δώρα σε επετείους μακροχρόνιας υπηρεσίας, φαγητό κ.λπ. Στις ειδικές παροχές εμπίπτει η χορήγηση εταιρικών αυτοκινήτων και κινητών τηλεφώνων.
Προσλήψεις ελεγκτών
Σε άμεσο χρόνο τα Ελληνικά Πετρέλαια προσλαμβάνουν εσωτερικούς ελεγκτές (κωδικός θέσης ΕΣΕΛ) για τη διενέργεια τακτικών ή έκτατων ελέγχων στο σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου, τη σύνταξη εκθέσεων και τον εσωτερικό έλεγχο των συστημάτων και διαδικασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα απαραίτητα προσόντα είναι: πτυχίο ΑΕΙ οικονομικής ή θετικής κατεύθυνσης (αν πρόκειται για πτυχίο από σχολή του εξωτερικού αυτή πρέπει να είναι αναγνωρισμένη από το ΔΟΑΤΑΠ) και μεταπτυχιακές σπουδές σε Οικονομικά, Λογιστική, ή Διοίκηση Επιχειρήσεων (επιθυμητές). Ωστόσο αν το πρώτο πτυχίο δεν είναι Οικονομικής κατεύθυνσης οι μεταπτυχιακές σπουδές είναι απαραίτητες. Επίσης απαιτείται προϋπηρεσία 2-3 ετών σε συναφές αντικείμενο ή ελεγκτική εταιρεία, άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Cerificate of Profieciency in English) και καλή γνώση Windows και Microsoft Office. Για τους υποψηφίους που προσκομίζουν πτυχίο αγγλόφωνου πανεπιστημίου δεν είναι αναγκαία η κατοχή CPE. Ως επιθυμητά προσόντα λογίζονται η επαγγελτική πιστοποίηση CIA/CPA/CISA/ACCA/ΣΟΕΛ, η γνώση SAP και η εξοικείωση με IFRS. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 35ο έτος της ηλικίας τους, να διαθέτουν καθαρό ποινικό μητρώο και να δύνανται για υπηρεσιακά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Σημειώνεται ότι για όλες τις θέσεις η εντοπιότητα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν άμεσα να αποστείλουν ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο της αίτησης πρόσληψης με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@helpe.gr. Το έντυπο αυτό μπορούν να το αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΠΕ Α.Ε. (www.elpe.gr). Εναλλακτικά το έντυπο της αίτησης μπορεί να αποσταλεί με συστημένη επιστολή ταχυδρομικώς με μία πρόσφατη φωτογραφία στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., 17Ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ΤΚ 19300, Ασπρόπυργος, υπόψη Τμήματος Προσέλκυσης και Επιλογής Προσωπικού, αναγράφοντας οπωσδήποτε τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης (ΕΣΕΛ). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 6 Φεβρουαρίου 2009.




Πηγή: Ελεύθερος Τύπος Τρίτη, 27.01.09

prosoxh πολλες δουλιες ενθετα εφημεριδων