Διαγωνισμοί για 1.767 εποχικούς


Διαγωνισμοί για 1.767 εποχικούς
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=111053159
Διαγωνισμοί για 1.767 εποχικούς και 4.000 πυροσβέστες
Ανοίγουν τον Μάιο ευκαιρίες για προσλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες
"Η" Online 4/5 12:01
Οι διαδικασίες μεγάλων διαγωνισμών για προσλήψεις σε Πυροσβεστική και νοσοκομεία ανοίγουν τον Μάιο, ενώ τρέχουν ήδη οι προθεσμίες για 1.767 εποχικούς σε δήμους, ΔΕΗ, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. Θέμα ημερών είναι η έκδοση της προκήρυξης για 4.000 πυροσβέστες πενταετούς θητείας. Η «Εργασία» αποκαλύπτει τους όρους και το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. Παράλληλα το ΑΣΕΠ ετοιμάζει πρόσκληση προς τους νοσηλευτές για την κατάταξή τους σε κυλιόμενους πίνακες από τους οποίους θα γίνουν φέτος οι προσλήψεις.
Σημαντικές, όμως, είναι και οι ευκαιρίες για εποχικό προσωπικό με οκτάμηνες κυρίως συμβάσεις σε δεκάδες πόλεις και σε ειδικότητες όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης.
Ετοιμη η προκήρυξη για 4.000 πυροσβέστες
Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα, ενώ για να διευκολυνθούν όλοι στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά κυρίως για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αποφοιτήσουν φέτος από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας να καταθέσουν και εκείνοι τα χαρτιά τους, η λήξη υποβολής των δικαιολογητικών θα ορισθεί μετά τις 10 Ιουνίου.
Εγκριση 2.800 θέσεων σε ΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ
Ανοίγουν για νοσηλευτές οι 16 κυλιόμενοι πίνακες
Εγκρίσεις για συμβάσεις έργου σε ΕΟΜΜΕΧ και «Δημόκριτο»
68 θέσεις για τεχνίτες και υπαλλήλους στη ΔΕΗ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ, διεκδικούν 21.659 υποψήφιοι με εξετάσεις σε Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Τουρκικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Με παράβολο 40 ευρώ το νέο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ
Για όλες τις θέσεις εργασίας δείτε τις σχετικές παραπομπές (αριστερά).