Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2013»

Επιχειρηματικά Αριστεία από την ΕΕΔΕ
Πηγή: Express.gr  14/11/13-01:03

 Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2013» για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence, ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν», Investors in People, καθώς και του Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year 2013. Οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Στην εκδήλωση για την «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2013», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ. Αθανάσιος Ρούλιας Γενικός Διευθυντής ΕΕΔΕ, Marc Amblard CEO του EFQM, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος Πρόεδρος ΔΣ ΕΕΔΕ, Μίλτος Κοζάνης Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής Quality Leader of the Year, H.E. ο Βρετανός Πρέσβης Mr. John Kittmer, ενώ ως επίσημος ομιλητής έχει προσκληθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιηγηθούν στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας, όπου θα τους υποδεχτούν και θα μοιραστούν μαζί τους βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες οι επιχειρήσεις: Edenred, Genesis Pharma, Sprint Integrated Cοmmunications και Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories ΑΕ.

Χορηγοί είναι οι εταιρίες Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής AE και Εξέλιξη Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας ΑΕ, Χορηγός Ταχυμεταφορών είναι η ΤΝΤ, Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα Adbusiness, Com Business, CSR, Μanager, Retail Business, Χρήμα και Χρήμα Week. Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας το Advertising.gr και τηλεοπτικός χορηγός το SBCTV. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των δηλώσεων συμμετοχής.