κοινωφελής εργασία



ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»
ΜΟΝΑΔΑ Β1



«Οδηγίες διαδικασιών της Ηλεκτρονικής Υποβολής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ)»



Σε συνέχεια της επιστολής μας σχετικά με τη γνωστοποίηση της
αξιολόγησης της Επιτροπής επιλογής Δικαιούχων για την
«Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω
 προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» οι Δικαιούχοι πρέπει 
να υποβάλλουν στην Ε.Υ.Δ. Ε.Π. ΑΝ.ΑΔ. μέσω της ηλεκτρονικής 
υποβολής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) ένα Τεχνικό Δελτίο Πράξης για το σύνολο του εγκεκριμένου έργου.


Για το λόγω αυτό σας αποστέλλουμε. οδηγίες σχετικά με: 
α) την απόκτηση κωδικού πρόσβασης στο σύστημα 
β) τη συμπλήρωση και υποβολή του ΤΔΠ.
Επισημαίνεται ότι το ΤΔΠ υποβάλλεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και στην συνέχεια διαβιβάζεται εκτυπωμένο στην ΕΥΔ, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον Δικαιούχο.


Α. Απόκτηση κωδικού παράβασης
  • Αρχικά, μπαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.mnec.gr.

  • Στη φόρμα που ανοίγει επιλέγουμε τον σύνδεσμο Δημιουργία Νέου Χρήστη.

  • Στην επόμενη φόρμα (Δημιουργία Λογαριασμού / Αίτηση δημιουργίας νέου κωδικού χρήστη), καταχωρείτε τα στοιχεία που ζητούνται είτε χειροκίνητα, είτε μέσω του πτυσσόμενου μενού ή της επιλογής του φακού όπου υπάρχουν.

  • Στην ένδειξη φορέας, επιλέγετε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Μετά, σας ζητείται να καταχωρήσετε ένα όνομα (αναγνωριστικό του χρήστη/username) το οποίο στην συνέχεια ελέγχετε (πατώντας «έλεγχος») για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείται από άλλον χρήστη. Στο πεδίο ρόλος χρήστη επιλέγετε την ένδειξη «Δικαιούχος» Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που ζητούνται, έχετε φτάσει στο τέλος της σελίδας, όπου σας ζητείτε να πληκτρολογήσετε τη λέξη που βλέπετε στη εικόνα. Εάν δεν μπορείτε να αναγνώσετε την λέξη επαλήθευσης μπορείτε να ζητήσετε μια άλλη πατώντας ανανέωση. Τέλος πατάτε κορυφή σελίδας και συνεχίζετε επιλέγοντας υποβολή. Αν όλα είναι συμπληρωμένα σωστά, το σύστημα σας επιβεβαιώνει, ότι η αίτηση χορήγησης κωδικού χρήστη υποβλήθηκε επιτυχώς και για τον αριθμό που έλαβε η αίτηση. Η ΕΥΔ του ΕΠ ΑΝΑΔ στη συνέχεια θα ενεργοποιήσει την εγγραφή σας και θα λάβετε στο e-mail, που έχετε δηλώσει, μήνυμα με το κωδικό πρόσβασης (password). Για την ταχύτερη απόδοση του κωδικού πρόσβασης ενημερώστε αποστέλλοντας ενημερωτικό email στις διευθύνσεις: mkoulouri@mou.gr , emamali@mou.gr , sanast@mou.gr.