ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ


Μετατάξεις στην εταιρεία «Επενδύστε στην Ελλάδα A.E.»

 

 
Η Εταιρεία «Επενδύστε στην Ελλάδα A.E.» («Invest in Greece S.A.»), θα προβεί στην απόσπαση - μετάταξη προσωπικού που ήδη υπηρετεί στο δημόσιο ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Απαραίτητα προσόντα είναι πτυχίο ΑΕΙ, άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, αναλυτική σκέψη, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, αποτελεσματικότητα, ικανότητα εργασίας σε δυναμικό περιβάλλον, υψηλά κίνητρα, ανάληψη πρωτοβουλιών, ικανότητα να διαχειρίζεται ποικίλα θέματα, γνώση Η/Υ.
Επίσης απαιτείται τουλάχιστον 3τη εμπειρία σε ένα ή περισσότερα από τα κατωτέρω αντικείμενα:
- την αδειοδότηση ή αξιολόγηση μεγάλων/στρατηγικών επενδυτικών σχεδίων, ενδεικτικά σε θέματα Δασικά, Αρχαιολογίας, Περιβαλλοντικά, Χωροταξικά, Πολεοδομικά στους τομείς της Βιομηχανίας, της Ενέργειας, του Τουρισμού, των Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Υγείας, του Περιβάλλοντος, της Υψηλής Τεχνολογίας και Καινοτομίας, του Εμπορίου
- τη χρηματοοικονομική αξιολόγηση μεγάλων/στρατηγικών επενδυτικών σχεδίων
- την αξιολόγηση της βιωσιμότητας και της σκοπιμότητας μεγάλων/στρατηγικών επενδυτικών σχεδίων, τον έλεγχο υλοποίησης επενδυτικών έργων, τη διαμόρφωση και υλοποίηση επιχειρησιακών σχεδίων δημοσίων υπηρεσιών
- διαγωνιστικές διαδικασίες στο δημόσιο τομέα
- προώθηση, υποστήριξη και επικοινωνία επενδυτικών (μεγάλων/στρατηγικών) πολιτικών και σχεδίων
- διεθνές επενδυτικό περιβάλλον
Επιπλέον προσόντα είναι Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών και η γνώση άλλων ξένων γλωσσών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τα στοιχεία του Βιογραφικού τους Σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: SIM3@investingreece.gov.gr. Στο βιογραφικό σημείωμα πρέπει να περιλαμβάνονται τουλάχιστον τα κάτωθι στοιχεία: Προσωπικά στοιχεία & στοιχεία επικοινωνίας, Σπουδές & Τίτλοι σπουδών, Γνωστική Επάρκεια  Ξένων Γλωσσών και Πληροφοριακών Συστημάτων, Επαγγελματική εμπειρία και ειδική αναφορά σε εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της αιτούμενης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με αναφορά σε ιδιότητα (θέση), χρόνο και διάρκεια κατοχής της, εργοδότη και περιγραφή του αντικειμένου εργασίας, Παρούσα εργασιακή κατάσταση, με αναφορά σε φορέα απασχόλησης (Δημόσιος Τομέας, ΟΤΑ, Ν.Π.Δ.Δ., κλπ), αλλά και σε μορφή της εργασιακής σχέσης (Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος, Σχέση Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου, κλπ).
Η προσκόμιση δικαιολογητικών που επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τα στοιχεία του βιογραφικού θα γίνεται κατόπιν προσκλήσεως της εταιρείας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατά περίπτωση διαδικασία απόσπασης.
Πληροφορίες:
κα Αλίκη Μαυροειδή, τηλ. 210 3355700 & 210 3355715.




«Αποσπάσεις  υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας»

Σε συνέχεια της με Α.Π.: ΔΠ/Φ6.3/οικ.12908/15-9-2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για αποσπάσεις στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και λαμβανομένου υπόψη ότι έχουν υποβληθεί αρκετές αιτήσεις ενδιαφερομένων, σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Μεσογείων 119, ΤΚ 115 26 Αθήνα, για την αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών της, προτίθεται να προβεί σε αποσπάσεις υπαλλήλων, από άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου ή από Φορείς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., Α.Ε.) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν.3335/2005 (ΦΕΚ 95/Α/2005), χωρίς χρονικό περιορισμό, για τις πιο κάτω υπολειπόμενες θέσεις.
Οι αποσπώμενοι θα πρέπει να είναι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Π.Ε.), Τεχνολογικής εκπαίδευσης (Τ.Ε.), Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Ε.) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) και να έχουν τα κάτωθι τυπικά προσόντα:

Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Επτά (7) Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι-Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
Τρεις (3) Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
Ένας (1) Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός
Δύο (2) Πτυχιούχοι Χημικοί
Δύο (2) Πτυχιούχοι Φυσικοί
Δύο (2) Πτυχιούχοι Νομικής

Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.)
Τέσσερις (4) Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι
Δύο (2) Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι
Ένας (1) Πτυχιούχος Πληροφορικής

Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
Ένας (1) Απόφοιτος Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης

Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.)
Τέσσερις (4) Καθαρίστριες Απόφοιτες Γ’ τάξης Γυμνασίου ή εξαταξίου Δημοτικού Σχολείου
Δύο (2) Οδηγοί Απόφοιτοι Γ’ τάξης Γυμνασίου
Ένας (1) Κλητήρας Απόφοιτος Γ’ τάξης Γυμνασίου

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, μέσω του Γενικού Πρωτοκόλλου (Γραφείο 3, Μεσογείων 119) ή και ταχυδρομικά.
Οι ως άνω αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα του αιτούντος, στο οποίο, μεταξύ των άλλων στοιχείων, να αναφέρονται και οι Υπηρεσίες και οι Φορείς στους οποίους έχει υπηρετήσει, τα καθήκοντα τα οποία έχει ασκήσει, καθώς επίσης για τους των κατηγοριών Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. και οι λοιπές δεξιότητες και εμπειρίες τους (π.χ. γνώση Η/Υ, ξένης γλώσσας, προηγούμενη εμπειρία σε θέματα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ποιότητας, τυποποίησης, γνώση ευρωπαϊκών θεμάτων, ελέγχου βιομηχανικών προϊόντων, τεχνικής νομοθεσίας, αδειοδότησης επιχειρήσεων, αδειοδότησης τεχνικών επαγγελμάτων, πληροφορικής, απασχόληση με θέματα αναπτυξιακών προγραμμάτων), από φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας και από φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Προσωπικού της Γ.Γ.Β., στο τηλέφωνο 210 – 6969263, κα Δρακωνάκη.