Προσλήψεις προσωπικού για υλοποίηση Πράξεων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο/ ΕΛΚΕ







1. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού με ανάθεση έργου, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, με Ιδρυματικό Υπεύθυνο τον κο. Ι. Καλογήρου.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 15-12-2011
2. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΕΜΠ» , η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους, με Ιδρυματικό Υπεύθυνο την κα. Σ.Σταματάκη.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 15-12-2011
3. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού με ανάθεση έργου στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης « Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΕΜΠ», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, με ιδρυματικό Υπεύθυνο την κα. Α. Μοροπούλου.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 15-12-2011

4. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ΕΜΠ» , η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους, με Ιδρυματικό Υπεύθυνο την κα. Α. Μοροπούλου.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι  15-12-2011.