Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Ιονίων Νήσων ανακοινώνει την προκήρυξη των κάτωθι θέσεων ΕΠ


Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Ιονίων Νήσων ανακοινώνει την προκήρυξη των κάτωθι θέσεων ΕΠ:

Μίας (1) θέσης εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) βαθμίδας Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Λογιστική Διοίκηση- Κοστολόγηση» του Τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία, Παράρτημα Λευκάδας, του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.
Μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επομένη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, ήτοι έως 05-12-2011, ημέρα Δευτέρα, υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά πρέπει να φέρουν αρίθμηση, να είναι τοποθετημένα μέσα σε ειδικό φάκελο και να συνοδεύονται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, συνοπτική ανάλυση του επιστημονικού τους έργου, καθώς και πίνακα των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών.
Ο φάκελος θα περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης των δικαιολογητικών που υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή.
Η αναλυτική προκήρυξη καθώς και αντίγραφο της αίτησης υποψηφιότητας θα ευρίσκονται από την ημέρα έναρξης υποβολής αιτήσεων και στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (www.teiion.gr).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Καποδιστρίου 11- Νεάπολη- ΤΚ 31100 -ΛΕΥΚΑΔΑ, τηλ: 2645026160, φαξ: 2645023241