European programs Προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης European Union Programmes ευρωπαϊκά πρόγραμματα

Προγράμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης

European programs

Προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης

"European program"

European Union Programmes

ευρωπαϊκά πρόγραμματα

"προσληψη" "πρόσληψη" "προσληψεις" "προσλήψεις" "proslipsi" "proslhpsh" "proslipseis" "proslhpseis" "proslipsh" "proslhpsi" "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ", http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/search/index.php

"προσληψη" "πρόσληψη" "προσληψεις" "προσλήψεις" "proslipsi" "proslhpsh" "proslipseis" "proslhpseis" "proslipsh" "proslhpsi" "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ",http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/search/index.php

Αναζήτηση θέσεων Εργασίας του ΟΑΕΔ Search OAED Jobs

ΤΩΡΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ par uses (εκ δηλώσεις)

12o-προσληψεις ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

13o-Πρόσληψη Oteplus α ε 6122013

13o-Πρόσληψη Oteplus α ε 6122013
προσλήψεις προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς Απασχόληση στο δημόσιο

Συνολικες προβολες σελιδας

diavgeia ΔΙΑΥΓΕΙ@

United Nations jobs vacancies κενές θέσεις careers

United Nations jobs vacancies κενές θέσεις careers
United Nations jobs vacancies κενές θέσεις careers

Αναζήτηση εργασίας eures

Αναζήτηση εργασίας eures
Αναζήτηση εργασίας eures

jobsearch.oaed

jobsearch.oaed
jobsearch.oaed

δουλια plus

δουλια plus
plus

ΔΟΥΛΙΑ twitter

ΔΟΥΛΙΑ twitter
twitter

δουλεια.facebook

δουλεια.facebook
facebook

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Φόρτωση...

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

προσλήψεις 655 εποχικών 100.000 δήμων‎ 55.000 ΜΚΟ

προσλήψεις 655 εποχικών 100.000 δήμων‎ 55.000 ΜΚΟ

  1. 655 νέες προσλήψεις εποχικών‎ 50 διαγωνισμοί για την πρόσληψη 655 εποχικών
  2. Πρόγραμμα για 100.000 ανέργους σε έργα των δήμων‎
  3. Πρόσληψη 55.000 ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
-
Εργασία
Εργασία 15/11
-
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768
50 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

655 νέες προσλήψεις εποχικών
Σε εξέλιξη είναι έως το τέλος του μήνα 50 διαγωνισμοί για την πρόσληψη 655 εποχικών υπαλλήλων. "Πρωταγωνιστές" των νέων προκηρύξεων είναι οι δήμοι, ενώ αιτήσεις δέχεται και η ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσληψη 71 επιστημόνων.

Σε εξέλιξη είναι έως το τέλος του μήνα 50 διαγωνισμοί για την πρόσληψη 655 εποχικών υπαλλήλων. "Πρωταγωνιστές" των νέων προκηρύξεων είναι οι δήμοι, ενώ αιτήσεις δέχεται και η ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσληψη 71 επιστημόνων. Συνεχίζεται η πλήρωση θέσεων σε μεγάλες ΔΕΚΟ (όπως η ΔΕΗ και τα ΕΛ.ΤΑ.), ενώ 20 προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν πέντε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού. Από το υπουργείο Υγείας ανοίχτηκαν νέοι πίνακες για πρόσληψη επικουρικών γιατρών. •Ρεπορτάζ σελ. 3-8
Οι θέσεις
36 Δήμοι 312
Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας 179
Υπηρεσίες ΔΕΗ 40
Ελληνικά Ταχυδρομεία 27
Ελληνική Αστυνομία 71
Υπουργείο Πολιτισμού 20
ΘΧΠ Παίδων 5
Οίκος Ναύτου 1

  1. ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  2. 1.327 επιλεγμένες θέσεις στην Αμερική
  3. Ευκαιρίες για καριέρα στην Αμερική προσφέρουν σε στελέχη Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, σε πωλητές, διαφημιστές αλλά και απλούς διοικητικούς υπαλλήλους δέκα εταιρείες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.
  4. Ζητούνται υπάλληλοι σε 6 ελληνικές εταιρείες
  5. ΟΔΗΓΟΣ: Δωρεάν σπουδές στο εξωτερικό
-
Δημήτρης Νικολακόπουλος

Πρόγραμμα για 100.000 ανέργους σε έργα των δήμων
Προαναγγελία του κ. Τ. Γιαννίτση στη Βουλή
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2011, 17:40
Την επίσπευση του προγράμματος αυτεπιστασίας στους δήμους, ύψους τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ για τρία χρόνια, ποσό που θα διατεθεί για την πρόσληψη 100.000 ανέργων, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης, μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.

Ο κ. Γιαννίτσης επέμεινε ταυτόχρονα στην ανάγκη συρρίκνωσης της γραφειοκρατίας για να ανασάνουν οι πολίτες, όπως είπε χαρακτηριστικά, με τη σταδιακή κατάργηση της έκδοσης πολλαπλών πιστοποιητικών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δήμων.

Ως προτεραιότητες του υπουργείου έθεσε ακόμη την επίτευξη ισοσκελισμένων προύπολογισμών από τους δήμους για τους οποίους, εκτός των άλλων, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εξυγίανσης, η μεγαλύτερη κοινωνική φροντίδα μέσα από δράσεις όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», η προώθηση ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και η καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και εκμετάλλευσης μεταναστών.
-
http://www.epirusbook.gr/eidiseis/topika/2250-proslipsi-55000-anergon-meso-mi-kybernitik%CE%BFn-organ%CE%BFseon.html

Πρόσληψη 55.000 ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
Πρόσληψη 55.000 ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων

Πρόσληψη 55.000 ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
Τη φόρα της καλπάζουσας ανεργίας επιχειρεί να σταματήσει η κυβέρνηση δημιουργώντας στρατιές από πενταμηνίτες εργάτες στους δήμους.

Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, μετά το πρότζεκτ «προσλήψεις ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», που σχεδιάστηκε από το υπουργείο Εργασίας και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, έρχεται στην επιφάνεια νέο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Και ενώ μέσω των ΜΚΟ προγραμματίζεται η πρόσληψη 55.000 ατόμων με βασικό «προσόν» την ανεργία και μεροκάματο 25 ευρώ, στο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που εδράζεται σε παλαιότερη πρόταση του υφυπουργού Πάρη Κουκουλόπουλου οι προσλήψεις θα αφορούν τον τομέα της Αυτεπιστασίας (οικοδομικής φύσεως έργα) και μπορεί να αφορούν έως και 100.000 άτομα σε βάθος τριετίας!

Το πρόγραμμα θα στηρίζεται σε 3ετή σχεδιασμό με συνολικό προϋπολογισμό 3 δισ. ευρώ και συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι μηνιαίες αποδοχές των εργατών αυτών θα είναι ίσως ελαφρά υψηλότερες εκείνων που θα προσλαμβάνονται μέσω ΜΚΟ (625 ευρώ) ενώ θα υπάρχει ανώτατο ετήσιο όριο απασχόλησης τα 135 ημερομίσθια. Οι ασφαλιστικές εισφορές θα καλύπτονται από τον ΟΑΕΔ και θα απασχοληθούν κυρίως οικοδόμοι και εργάτες, κλάδοι που έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων χρόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προσλαμβανόμενοι θα επιλέγονται πιθανότατα εκτός ΑΣΕΠ με το σκεπτικό ότι πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα χωρίς όμως να αποκλείεται να γίνεται και μέσω του ΑΣΕΠ αλλά με ταχύτερες δαιδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: