επιδοτούμενα κατάρτισης εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κατάρτιση πιστοποίηση 52.000 άνεργοι

επιδοτούμενα κατάρτισης εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κατάρτιση πιστοποίηση 52.000 άνεργοι
Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΛΣΕΚΕΚ) 

-


επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (στα οποία θα συμμετάσχουν 52.000 άνεργοι)
-
4.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης
-
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
Απασχόληση ευπαθών ομάδων

Για το θέμα των καθυστερήσεων στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του ΕΣΠΑ, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΛΣΕΚΕΚ) πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων και της ΓΣΕΕ.
 www.elsekek.gr/


<photo id="1">
Για το θέμα των καθυστερήσεων στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του ΕΣΠΑ, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΛΣΕΚΕΚ) πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων και της ΓΣΕΕ. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε αναφορά στις διαδικασίες αξιολόγησης και ανάθεσης τεσσάρων διαγωνισμών του ΕΣΠΑ που εκκρεμούν από το 2009. Συγκεκριμένα, αφορούν επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (στα οποία θα συμμετάσχουν 52.000 άνεργοι).
Μάλιστα, τα μέλη του ΔΣ του ΕΛΣΕΚΕΚ αναφέρθηκαν και στην έντονη φημολογία που υπάρχει για το ενδεχόμενο ακύρωσης αυτών των διαγωνισμών. Μία τέτοια εξέλιξη θα είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν 4.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

-
επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (στα οποία θα συμμετάσχουν 52.000 άνεργοι) - 4.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Απασχόληση ευπαθών ομάδων Για το θέμα των καθυστερήσεων στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του ΕΣΠΑ, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΛΣΕΚΕΚ) πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων και της ΓΣΕΕ. www.elsekek.gr/ Για το θέμα των καθυστερήσεων στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων του ΕΣΠΑ, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΛΣΕΚΕΚ) πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εκπροσώπους των κομμάτων και της ΓΣΕΕ. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε αναφορά στις διαδικασίες αξιολόγησης και ανάθεσης τεσσάρων διαγωνισμών του ΕΣΠΑ που εκκρεμούν από το 2009. Συγκεκριμένα, αφορούν επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (στα οποία θα συμμετάσχουν 52.000 άνεργοι). Μάλιστα, τα μέλη του ΔΣ του ΕΛΣΕΚΕΚ αναφέρθηκαν και στην έντονη φημολογία που υπάρχει για το ενδεχόμενο ακύρωσης αυτών των διαγωνισμών. Μία τέτοια εξέλιξη θα είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν 4.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.