βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον


  1. οπώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία
  2. βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον


Για 10η χρονιά ο διαγωνισμός Best Workplaces 2012
Υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης θα βραβευθούν εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
Για 10η χρονιά ο διαγωνισμός Best Workplaces 2012
Ο τρόπος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και η ίδια η αποτίμηση του εργασιακού χώρου από τους εργαζόμενους θα κριθεί στον διαγωνισμό Best Workplace 2012
εκτύπωση  


Για 10η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει την ετήσια έρευνα Best Workplaces 2012 για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, η οποία θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Η περίοδος ενημέρωσης και δηλώσεων συμμετοχής στην ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εταιρικού εργασιακού περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει. Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Φέτος θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει 10 «μεγάλες» εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, η δεύτερη 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέτος μια τρίτη κατηγορία με 5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους.
Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία.
- Τόνια Τσακίρη Για 10η χρονιά ο διαγωνισμός Best Workplaces 2012 Υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης θα βραβευθούν εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2011, 18:17 Ο τρόπος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και η ίδια η αποτίμηση του εργασιακού χώρου από τους εργαζόμενους θα κριθεί στον διαγωνισμό Best Workplace 2012 Για 10η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει την ετήσια έρευνα Best Workplaces 2012 για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, η οποία θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η περίοδος ενημέρωσης και δηλώσεων συμμετοχής στην ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εταιρικού εργασιακού περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει. Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Φέτος θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει 10 «μεγάλες» εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, η δεύτερη 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέτος μια τρίτη κατηγορία με 5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους. Η αξιολόγηση των εταιρειών καθορίζεται εν μέρει από τις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε επιχείρηση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά κυρίως από το πώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποτιμούν το εργασιακό τους περιβάλλον και τις σχέσεις τους με την εταιρεία.