Περιλήψεις ΠροΣΛΗΨεων Δημοσίων Φορέων prokirikseis_46

Περιλήψεις ΠροΣΛΗΨεων Δημοσίων Φορέων prokirikseis_46
http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=143553052391476
-

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων, που εδρεύει στον Αγ. Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα, αριθμού ατόμων


ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)  
Κωδ.
θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός
ατόμων  
101 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Αγ. Αντρέα  Ν. Μάκρης Αττικής ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ
ΓΕΝΙΚΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΗΣ Από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 3-10-2011 1  
102 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Αγ. Αντρέα  Ν. Μάκρης Αττικής ΠΕ ΙΑΤΡΟΙ
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ Από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 3-10-2011 1  
103 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Αγ. Αντρέα  Ν. Μάκρης Αττικής ΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 3-10-2011 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων – Λιοσίων 22 Τ.Κ. 104 38 ΑΘΗΝΑ, Γραφείο Πρωτοκόλλου 2ος Όροφος, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού – Τμήμα Προσωπικού  Ιδιωτικού Δικαίου (τηλ. επικοινωνίας: 210.5277.450 Π. Γιαννέλης, 2105277480 Λ. Μούτσελος, 210-5277482 Σ. Ρίζος και 210-5277484 Α. Κοτελίδας).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, ήτοι από  14/07/2011 έως και   25/07/2011 .








Προσλήψεις στο Δήμο Ρόδου

Ο Δήμαρχος Ρόδου ανακοινώνει:
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ρόδου.
Για ολόκληρη την ανακοίνωση, τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου  www.rhodes.gr με ΑΔΑ: 4ΑΣΒΩ1Ρ-4ΗΞ της ανακοίνωσης, καθώς και από τις Δημοτικές Ενότητες.
Υποβολή αιτήσεων: μέχρι 21 Ιουλίου 2011


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά  εκατόν τριάντα εννέα (139) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ρόδου.
 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1 ΤΚ 85100 ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντας την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψιν κ. Καριοφύλλη και κας Αναστασίας Ανδρεάδη  Στρ. (τηλ. επικοινωνίας: 2241046245 και 2241046244).
Για ολόκληρη την ανακοίνωση τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου www.rhodes.gr με ΑΔΑ:4ΑΣΨΩ1Ρ-Β6Μ της ανακοίνωσης, καθώς και από τις Δημοτικές Ενότητες.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  μέχρι 22 Ιουλίου 2011


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA), εξέδωσε την ακόλουθη προκήρυξη για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης προσωρινών υπαλλήλων για την κατωτέρω θέση:

Human Resources Officer – Learning and Development
ECHA/TA/2011/08
Grade: AD 8

Με προθεσμία υποβολής αιτήσεων την 5η Αυγούστου 2011 (ώρα Ελσίνκι 12:00)
Σημειώνουμε ότι οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν απευθείας, ηλεκτρονικώς, στην προκηρύσσουσα υπηρεσία. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στη δ/νση:
http://echa.europa.eu/opportunities/positions_en.asp





Διαγωνισμός για 60 δόκιμους Σημαιοφόρους στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή

 

 
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκήρυξε διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή εξήντα (60) δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών-γυναικών). Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από Πτυχιούχους Πανεπιστημιακών Σχολών, Διπλωματούχους Ανωτάτων Πολυτεχνικών Σχολών και Διπλωματούχους Πλοίαρχους και Μηχανικούς Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως, μέχρι και την 05-08-2011 (ώρες: 08:00-14:00) στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής / Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης & Εκπαίδευσης, τμήμα Α΄ Προγραμματισμού (Ακτή Βασιλειάδη, πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο).



Θέσεις εργασίας στην Κύπρο
1. ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Μια θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: «Χρηματοοικονομική».
Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται Διδακτορικό Δίπλωμα αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου. Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: http://www.ucy.ac.cy/goto/hure/el-GR/Odigoi.aspx
Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Γλώσσες διδασκαλίας είναι η ελληνική ή και η τουρκική. Για την πιο πάνω θέση θεωρείται απαραίτητη η καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής:
Επίκουρος Καθηγητής (Κλίμακα Α13-Α14) €56,905.42 - €76,747.19
Λέκτορας (Κλίμακα Α12-Α13) €48,057.36 - €70,383.17
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μέχρι τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 δύο (2) αντίγραφα σε έντυπη μορφή και δυο (2) σε ψηφιακή μορφή (CD) - σε μορφή PDF (Portable Document Format) ή Word - από τα ακόλουθα:
Ι Επιστολή στην οποία να φαίνεται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται, καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής (2 αντίγραφα).
II Βιογραφικό Σημείωμα (2 αντίγραφα).
III Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 1500 λέξεις - 2 αντίγραφα).
IV Κατάλογο δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα).
V Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα).
VI Πιστοποιημένα αντίγραφα των πτυχίων και διπλωμάτων τους θα πρέπει να σαρώνονται και να συμπεριλαμβάνονται στον ψηφιακό δίσκο (2 αντίγραφα).

Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές απευθείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011,
τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Το Βιογραφικό Σημείωμα και η ανασκόπηση του ερευνητικού έργου πρέπει να υποβάλλονται στα ελληνικά ή στα τουρκικά και σε μία διεθνή γλώσσα, κατά προτίμηση την αγγλική.
Αιτήσεις, στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.
Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν είναι αποδεκτές.
Όλα τα πιο πάνω θα πρέπει να παραδοθούν δια χειρός στην:
Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού
Πανεπιστήμιο Κύπρου
Πανεπιστημιούπολη
Κτίριο Συμβουλίου - Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης
Τ.Θ. 20537
1678 Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
Τηλ.: 22894155/4158,
το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 και ώρα 2:00μ.μ ή να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι 22 Αυγούστου 2011. Θα θεωρούνται δε εμπρόθεσμα νοούμενου ότι θα φθάσουν στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι τις 29 Αυγούστου 2011 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 22 Αυγούστου 2011), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερόμενου.
Σημειώνεται ότι για τη χρονική περίοδο από 15/08/2011 μέχρι και 19/08/2011 οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παραμείνουν κλειστές λόγω θερινών διακοπών. Κατά συνέπεια η Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού δεν θα μπορεί να παραλαμβάνει αιτήσεις κατά την προαναφερόμενη χρονική περίοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού (00357 22894155/4158) ή στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (00357 22893605/3650/3636).
2. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της πιο κάτω κενής θέσης:
Διευθυντή/Διευθύντριας του Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία.
Ο/ή υποψήφιος/φια που θα επιλεγεί θα εκλεγεί στη θέση του Καθηγητή στο Τμήμα Νοσηλευτικής (με απόσπαση στο Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής και Δημόσιας Υγείας) και θα εκτελεί τα καθήκοντα του Διευθυντή μέχρι το 2014 χρονολογία κατά την οποία  λήγει η συμφωνία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με το Harvard School of Public Health.
Το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία λειτουργεί από το 2009 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Harvard. Προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα (επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού) και διεξάγει έρευνα σε τομείς αιχμής του πεδίου της Περιβαλλοντικής και Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην Κύπρο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της. Το Ινστιτούτο φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε κέντρο αριστείας, στους τομείς της δραστηριότητάς του, με διεθνή αναγνώριση.
Η θέση του/της Διευθυντή/Διευθύντριας του Ινστιτούτου αποτελεί θέση κλειδί για την περαιτέρω πορεία ανάπτυξης και τις μελλοντικές προοπτικές του Ινστιτούτου. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard, επιθυμεί να διορίσει στη θέση αυτή ένα δυναμικό επιστήμονα με αποδεδειγμένες ικανότητες στην ανάπτυξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων, την έρευνα και τη διοίκηση, για να ηγηθεί του Ινστιτούτου, διαμορφώνοντας και προωθώντας τη στρατηγική ανάπτυξης του Ινστιτούτου, καθοδηγώντας το επιστημονικό και άλλο προσωπικό του Ινστιτούτου και επιτυγχάνοντας τη δικτύωσή του με άλλα αξιόλογα ινστιτούτα ή ερευνητικά κέντρα της περιοχής.
Για τη θέση του/της Διευθυντή/Διευθύντριας του Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία απαιτούνται τα προσόντα που αντιστοιχούν στη  βαθμίδα του Καθηγητή τα οποία περιγράφονται στην ιστοσελίδα  http://www.cut.ac.cy.   Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Για τη θέση απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα, καθώς επίσης είτε η κατοχή θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, είτε έντεκα τουλάχιστον έτη συνολικής πανεπιστημιακής ή ισοδύναμης εργασίας, μετά την απόκτηση διδακτορικού τίτλου, από τα οποία τουλάχιστο τα τέσσερα να είναι έτη πανεπιστημιακής εργασίας.
Επιπλέον απαιτείται:
Διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο στην Επιδημιολογία ή Διατροφή ή Βιοστατιστική ή Δημόσια Υγεία.
Αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες σε σχέση με επιστημονικά Ινστιτούτα, Ερευνητικά Κέντρα ή άλλες ακαδημαϊκές μονάδες.
Αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη και συντονισμό μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Αποδεδειγμένη ικανότητα προσέλκυσης εξωτερικής χρηματοδότησης για ερευνητικές ή άλλες ακαδημαϊκές δραστηριότητες.
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής: Κλίμακα Α15 – Α16, € 69.147 - € 89.882. Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου μπορεί να εγκρίνει την καταβολή ειδικού επιδόματος μέχρι του ποσού των €11.960 το χρόνο.
Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αναμένεται ότι ο υποψήφιος που θα εκλεγεί θα μπορεί να αναλάβει καθήκοντα όχι αργότερα από την 1η   Ιανουαρίου 2012 εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα στην Αγγλική Γλώσσα:
(Ι)    Σε έντυπη μορφή
Βιογραφικό Σημείωμα (2 αντίγραφα)
Σημείωμα για το άτομό τους και για το πως προτίθενται να οργανώσουν και να διευθύνουν το Ινστιτούτο (2 αντίγραφα)
Κατάλογο δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα)
Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα)
Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα)
Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα)
(ΙΙ)   Τα πιο πάνω στοιχεία θα πρέπει επίσης να υποβληθούν, σε ψηφιακό δίσκο (CD-R ή DVD) ως ξεχωριστά αρχεία για το κάθε στοιχείο σε μορφή PDF (PORTABLE DOCUMENT FORMAT – τα ονόματα των αρχείων να μην είναι μακροσκελή, να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και να μην περιλαμβάνουν σύμβολα)
Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές στα Αγγλικά απευθείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι την τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των Καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες.  Το Πανεπιστήμιο μπορεί επίσης να ζητήσει συστατικές επιστολές από ανεξάρτητους κριτές της επιλογής των μελών  του εκλεκτορικού σώματος, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δεν λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Θέση Διευθυντή/Διευθύντριας του Διεθνούς Ινστιτούτου Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία» στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.cut.ac.cy ή να αποταθούν στη διεύθυνση Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (00357 22893605/3650/3636).
3. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της πιο κάτω κενής Ακαδημαϊκής Θέσης:
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Μια (1) θέση στη βαθμίδα Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή στην ειδικότητα:
«Επιστήμες Φυτικής Παραγωγής με εξειδίκευση σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες περιοχές: Αξιοποίηση Εδαφικών και Υδατικών Πόρων στη Φυτική Παραγωγή, Γενετική Βελτίωση Φυτών, Αγροοικολογία Φυτών»
Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα Αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου, και καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αναγνώριση του Διδακτορικού τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα:  http://www.cut.ac.cy/university/jobs/academic/departments/Qualifications/
Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας του υποψήφιου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική του προσφορά, καθώς και στην εμπειρία οργάνωσης υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική ή/και η Τουρκική.  Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής:
Καθηγητής                                            (Κλίμακα Α15 – Α16)                           € 69.147 – € 89.882
Αναπληρωτής Καθηγητής                  (Κλίμακα Α14 – Α15)                           € 60.985 – € 83.143
Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου μπορεί να εγκρίνει την καταβολή ειδικού επιδόματος μέχρι του ποσού των €11.960 το χρόνο σε όσους εκλέγονται στη θέση Καθηγητή και μέχρι του ποσού των €6.834 το χρόνο  σε όσους εκλέγονται στη θέση Αναπληρωτή Καθηγητή. Αναμένεται ότι οι υποψήφιοι που θα εκλεγούν θα μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα όχι αργότερα από τον Ιανουάριο 2012 εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:
(Ι)    Σε έντυπη μορφή
Επιστολή στην Ελληνική ή Αγγλική στην οποία να φαίνονται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής  (2 αντίγραφα)
Βιογραφικό Σημείωμα -  στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα  (2 αντίγραφα)
Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 1500 λέξεις – στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα (2 αντίγραφα)
Κατάλογο δημοσιεύσεων στην Ελληνική ή Αγγλική (2 αντίγραφα)
Ανάτυπα των τριών πιο αντιπροσωπευτικών δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα)
Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα)
Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα)
Ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας από τουλάχιστον τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από τρεις τουλάχιστον Καθηγητές Πανεπιστημίου να αποστείλουν εμπιστευτικές συστατικές επιστολές στα Αγγλικά απευθείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να φθάσουν το αργότερο μέχρι την τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Τα ονόματα και οι διευθύνσεις των Καθηγητών αυτών θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση, γιατί ενδέχεται να ζητηθούν επιπρόσθετες εμπιστευτικές πληροφορίες.  Το Πανεπιστήμιο μπορεί επίσης να ζητήσει συστατικές επιστολές από ανεξάρτητους κριτές της επιλογής των μελών των εκλεκτορικών σωμάτων, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.
(ΙΙ)   Τα πιο πάνω στοιχεία θα πρέπει επίσης να υποβληθούν, σε ψηφιακό δίσκο (CD-R ή DVD) ως ξεχωριστά αρχεία για το κάθε στοιχείο σε μορφή PDF (PORTABLE DOCUMENT FORMAT – να φυλάγονται σε Λατινικούς χαρακτήρες,τα ονόματα των αρχείων να μην είναι μακροσκελή και να μην περιλαμβάνουν σύμβολα)
Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου.
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του γνωστικού αντικείμενου της συγκεκριμένης θέσης στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Έλενα Τήλλυρου στη ηλεκτρονική διεύθυνση elena.tyllirou@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 25002466.


Πρόσληψη διδασκόντων βάσει του Π.Δ. 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011 – 2012 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Η Γ. Σ. του τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, στην 4η/06.04.2011 συνεδρίασή της, αποφάσισε ομόφωνα τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μελλοντική πρόσληψη διδασκόντων βάσει του Π.Δ. 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012, στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα, προκειμένου να καλυφθούν οι διδακτικές ανάγκες του τμήματος:

Συγκριτική Εκπαίδευση σχεδιασμός εκπαιδευτικών εφαρμογών των τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για τη σχολική μονάδα Μουσειολογεία, Μουσειοπαιδαγωγική Εικαστικές δραστηριότητες για την προσχολική ηλικία Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Θεσμών, Οργανισμών και Προγραμμάτων καλεί τους ενδιαφερόμενους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού διπλώματος που έχουν σημαντική ερευνητική ή καλεί τους ενδιαφερόμενους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού διπλώματος που έχουν σημαντική ερευνητική ή επαγγελματική εμπειρία στο αντίστοιχο πεδίο, να καταθέσουν ή να αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου), τα παρακάτω δικαιολογητικά:
αίτηση στην οποία να προσδιορίζεται το γνωστικό αντικείμενο που τους ενδιαφέρει εκτενές βιογραφικό σημείωμα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά αντίγραφα του δημοσιευμένου έργου τους αντίγραφα τίτλων σπουδών, (αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΣΤΑ - ΔΟΑΣΑΠ).
τίθεται υπόψη των ενδιαφερομένων ότι υπάρχει ενδεχόμενο να κληθούν σε προφορική συνέντευξη.
Η Διεύθυνση του Σμήματος είναι: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Οδός Λ. Δημοκρατίας 1, Κτήριο «ΚΛΕΟΒΟΤΛΟΥ», 1ος όροφος, Σ. Κ. 85100, Ρόδος.


















Θέσεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

1.To Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον τακτικό προϋπολογισμό και σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην υπ΄αριθ.  60η /16.06.2011 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων Ερευνητικού/ Διδακτικού προσωπικού βάσει του Π.Δ./τος 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για τη διδασκαλία  τεσσάρων  (4)  γνωστικών  αντικειμένων  του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Οι επιλεγέντες θα προσληφθούν στη βαθμίδα του Λέκτορα.
Η πρόσληψη τελεί υπό την αίρεση ότι το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα εγκρίνει την πρόσληψη διδασκόντων με το Π.Δ. 407/80 για τη διδασκαλία των αντιστοίχων γνωστικών αντικειμένων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τo πλήρες κείμενο της προκήρυξης και όλες τις σχετικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: www.uop.gr (Ανακοινώσεις/Θέσεις Εργασίας). Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποστέλλονται στην Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για πληροφορίες (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη, 20100-Κόρινθος, κα. Δούκα τηλ.: 27410-74991, 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.)  από την Πέμπτη,  14 Ιουλίου 2011  έως και την  Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011.

2. To Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον τακτικό προϋπολογισμό και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 5/01-6-2011 απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Τμήματος Φιλολογίας, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων Ερευνητικού/Διδακτικού προσωπικού βάσει του Π.Δ./τος 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για τη διδασκαλία 9 (εννέα) γνωστικών αντικειμένων.

Οι επιλεγέντες θα προσληφθούν στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή (σε εξαιρετικές περιπτώσεις), Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα προσόντα των υποψηφίων και τις ώρες διδασκαλίας τους.
Η πρόσληψη των υποψηφίων που θα επιλεγούν τελεί υπό την αίρεση ότι το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα εγκρίνει την πρόσληψη διδασκόντων με το Π.Δ. 407/80 για τη διδασκαλία των αντιστοίχων γνωστικών αντικειμένων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τo πλήρες κείμενο της προκήρυξης και όλες τις σχετικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: www.uop.gr (Ανακοινώσεις/Θέσεις Εργασίας). Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τον ίδιο τον υποψήφιο στην Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας, όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για πληροφορίες (Παλαιό Στρατόπεδο-Ανατολικό Κέντρο, 24100-Καλαμάτα, τηλ.: 27210-65106/65115/65102, 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.) από την Πέμπτη,  14 Ιουλίου 2011  έως και την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011.

3. To Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον τακτικό προϋπολογισμό και σύμφωνα με την υπ`αριθ. 16/7-6-2011 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων Ερευνητικού/Διδακτικού προσωπικού βάσει του Π.Δ./τος 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για τη διδασκαλία 19 γνωστικών αντικειμένων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων.
Οι επιλεγέντες θα προσληφθούν στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή (σε εξαιρετικές περιπτώσεις), Επίκουρου Καθηγητή ή Λέκτορα ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα προσόντα των υποψηφίων και τις ώρες διδασκαλίας τους.

Η πρόσληψη των υποψηφίων που θα επιλεγούν τελεί υπό την αίρεση ότι το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα εγκρίνει την πρόσληψη διδασκόντων με το Π.Δ. 407/80 για τη διδασκαλία των αντιστοίχων γνωστικών αντικειμένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τo πλήρες κείμενο της προκήρυξης και όλες τις σχετικές πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: www.uop.gr (Ανακοινώσεις/Θέσεις Εργασίας). Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποστέλλονται στην Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, (Δερβενακίων 47 & Αδειμάντου, 20100-Κόρινθος)  όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για πληροφορίες, (κα. Ρούσση, τηλ. 27410-40044,  10:00 - 12:00), από την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011  έως και την  Παρασκευή,  29 Ιουλίου 2011.


Προσλήψεις μελών ΔΕΠ στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου προκηρύσσει:

Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Φυσιολογία του Ανθρώπου».

ΦΕΚ δημοσίευσης: 455/13.07.2011, τ. Γ΄

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 13.09.2011.

Οι αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης, θα πρέπει να αποστέλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου (Ελ. Βενιζέλου 70, 17671, Καλλιθέα, πληροφορίες: τηλ. 210-9549111, 210-9549101, 210-9549102, 11.00 – 14.00).







Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου προκηρύσσει:

Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη - Αστική Ανασυγκρότηση».

ΦΕΚ δημοσίευσης: 440/08.07.2011, τ. Γ΄

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 13.09.2011.

Οι αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης, θα πρέπει να αποστέλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου (Ελ. Βενιζέλου 70, 17671, Καλλιθέα, πληροφορίες: τηλ. 210-9549109, 210-9549101, 210-9549102, 11.00 – 14.00).






Πρόσληψη ειδικών επιστημόνων στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισαν να προβούν στην πρόσληψη ειδικών επιστημόνων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80, για τις εκπαιδευτικές και διδακτικές τους ανάγκες για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012:

Α. ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012


Α/Α ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜ  
1 Αντοχή Υλικών 3ο


ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012


Α/Α ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜ  
1 Οργάνωση Παραγωγής 8ο

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του Τμήματος, Μπακόλα και Σιαλβέρα γωνία, από 5-7-2011 μέχρι και 22-7-2011, τηλ. 24610-56600.

Β. ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012


Α/Α ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜ  
1 Γραμμική Άλγεβρα 1ο  
2 Εισαγωγή στην Πληροφορική-Εργαστήριο 1ο  
3 Δίκτυα Υπολογιστών Ι 3ο  
4 Βάσεις Δεδομένων 5ο  
5 Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων 5ο  
6 Συστήματα Επικοινωνιών Ι 5ο  
7 Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός ΙΙ 5ο  
8 Ηλεκτρονική ΙΙ-Εργαστήριο 5ο  
9 Σχεδίαση και Ανάλυση Πληροφοριακών Συστημάτων 7ο  
10 Ανάλυση και Προσομοίωση Δικτύων Επικοινωνιών 7ο  
11 Συστήματα Κεραιών και Ασύρματη Διάδοση 7ο  
12 Κατανεμημένα Συστήματα 7ο  
13 Θεωρία Πολυπλοκότητας 7ο  
14 Συστήματα Ουρών Αναμονής 7ο  
15 Δορυφορικές Επικοινωνίες 7ο  
16 Τεχνολογία Πολυμέσων και Εφαρμογές 7ο  
17 Προηγμένα Θέματα Τεχνολογίας Λογισμικού 9ο  
18 Μεταγλωττιστές 9ο  
19 Διαχείριση Δικτύων Επικοινωνιών 9ο  
20 Μικροκυματικές Επικοινωνίες 9ο  
21 Συστήματα Κινητής Υπολογιστικής 9ο  
22 Κρυπτογραφία 9ο  
23 Θεωρία Πληροφορίας και Κωδίκων 9ο  
24 Αναγνώριση Προτύπων 9ο  
25 Τεχνητή Όραση 9ο

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012


Α/Α ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΜ  
1 Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός Ι 2ο  
2 Ψηφιακή Σχεδίαση Ι - Εργαστήριο 2ο  
3 Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ 4ο  
4 Ηλεκτρονική Ι - Εργαστήριο 4ο  
5 Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων 6ο  
6 Προγραμματισμός Διαδικτύου 6ο  
7 Συστήματα Επικοινωνιών ΙΙ 6ο  
8 Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας 6ο  
9 Γραφικά Υπολογιστών 6ο  
10 Προηγμένα Θέματα Βάσεων Δεδομένων 8ο  
11 Οπτικές Επικοινωνίες και Δίκτυα 8ο  
12 Υπηρεσιοστραφείς Αρχιτεκτονικές 8ο  
13 Αυτό-οργανούμενα Δίκτυα 8ο  
14 Εξόρυξη Δεδομένων 8ο

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του Τμήματος, Καραμανλή και Λυγερής, από 5-7-2011 μέχρι και 22-7-2011, τηλ. 24610-56503.




Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων στο Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου», που εδρεύει στον Άλιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, Θουκυδίδου73 ΄Αλιμος –ΤΚ 17455, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Ρέλλα Ελένη (τηλ. επικοινωνίας:2109836648,2109850281).
Λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων:  Παρασκευή 22/07/2011.



Συμβάσεις μίσθωσης έργου, συνολικού αριθμού εκατόν πενήντα θέσεων (150) στο «Ινστιτούτο Νεολαίας».

    Το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με επωνυμία «Ινστιτούτο Νεολαίας», το οποίο έχει συσταθεί και λειτουργεί βάσει του άρθρου 17 του Ν. 3369/2005, Φ.Ε.Κ. 171/Α΄/6.7.2005, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με το άρθρο 59 του Ν. 3966/2011, Φ.Ε.Κ. 118/Α’/24.5.2011, και του Π.Δ. 129/2006 Φ.Ε.Κ.141/Α΄/12.7.2006, και το οποίο υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, εδρεύει στην Αθήνα  στην οδό Αχαρνών 417 και βάσει του υπ’ αριθμ. 83/ 24-6-2011 πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νεολαίας με θέμα «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμβάσεις Στελεχών Θυρίδων», ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί σε συμβάσεις μίσθωσης έργου, συνολικού αριθμού εκατόν πενήντα θέσεων (150)  για τα Υποέργα 11 & 10, που αφορούν στο Έργο «Αναβάθμιση και Επέκταση της Λειτουργίας των Θυρίδων Επιχειρηματικότητας για την Ενθάρρυνση Και Στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας», βάσει της παρ. 23 του αρθ. 2 του Ν. 2621/1998(Α΄ 136) και της παρ. 1 του αρθ. 35 του Ν. 3966/2011(Α΄ 118).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται αρχικά να συμπληρώσουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ιστοτόπο του Ινστιτούτου Νεολαίας (www.ify.gr), η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 09:00 της 20ης Ιουλίου 2011 έως και τις 18:00 της 24ης Ιουλίου 2011.
Χρονική Διάρκεια Συμβάσεων:
Οι  Σχετικές Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου θα έχουν διάρκεια μέχρι 31/12/2013.

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /-ες μπορούν να απευθύνονται στο Ινστιτούτο Νεολαίας  (τμήμα Διοίκησης) και στο τηλέφωνο 210-2599300 σε εργάσιμες ημέρες, από 10.00 έως 14.00.


Οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Γ/2010 (ΦΕΚ 3/22.09.2010, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1A/2008 (ΦΕΚ 646/02.12.2008, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).
Στις 14-7-2011εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν  στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Γ/2010 (ΦΕΚ 3/22.09.2010, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορούν την πλήρωση δεκαοκτώ (18) οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού των κλάδων ΠΕ3, ΤΕ16 και ΔΕ8 Στενογράφων για τη Βουλή των Ελλήνων. Οι πίνακες απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Επίσης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1A/2008 (ΦΕΚ 646/02.12.2008, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση έξι (6) θέσεων μόνιμου ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού της κεντρικής υπηρεσίας της Γραμματείας του ΑΣΕΠ, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής: α) πέντε (5) στο γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικό Δίκαιο» [κωδικός θέσης: 10001] και β) μία (1) στο γνωστικό αντικείμενο «Συνταγματικό Δίκαιο» [κωδικός θέσης: 10002].
Ελλείψει υποψηφίων με τα οριζόμενα από την προκήρυξη προσόντα διορισμού, δύο από τις πέντε θέσεις του πρώτου γνωστικού αντικειμένου καθώς και η μοναδική θέση του δεύτερου γνωστικού αντικειμένου παραμένουν κενές.
Διευκρινίζεται ότι, μετά από σχετική σύσταση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες αποκλειομένων δεν αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (διοριστέων και αποκλειομένων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, το οποίο στεγάζεται στο κεντρικό του κατάστημα στην Αθήνα (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).
Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Παρασκευή 15.07.2011 έως και τη Δευτέρα 25.07.2011. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την επί της ουσίας κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.


Πρόσκληση ενδιαφέροντος για θέσεις απασχόλησης (με σύμβαση έργου) στο γραφείο του Δικτύου ΠΡΑΞΗ στην Αθήνα.
Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ δημιουργήθηκε το 1991, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Κεντρική δραστηριότητα του ΠΡΑΞΗ είναι η υποστήριξη Ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην ανάπτυξη διεθνών τεχνολογικών και ερευνητικών συνεργασιών.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συντονίζει την ελληνική κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Entreprise Europe Network - του μεγαλύτερου παγκοσμίως Δικτύου υποστήριξης επιχειρήσεων - και αποτελεί Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ίδρυση και την υποστήριξη clusters καινοτόμων επιχειρήσεων σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά θέσεις απασχόλησης (με σύμβαση έργου) στο γραφείο του Δικτύου ΠΡΑΞΗ στην Αθήνα, στις ακόλουθες δραστηριότητες:
- Παροχή υπηρεσιών καινοτομίας, μεταφοράς τεχνολογίας, διεθνούς συνεργασίας και ερευνητικών προγραμμάτων προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς
- Υποστήριξη λειτουργίας ελληνικών cluster επιχειρήσεων,
- Στρατηγική πληροφόρηση επιχειρήσεων στις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις σε διάφορους τεχνολογικούς τομείς,
- Υποστήριξη οργανισμών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάπτυξη υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων.

Οι θέσεις απασχόλησης μπορεί να αφορούν μία ή συνδυασμό περισσοτέρων εκ των ανωτέρω δραστηριοτήτων.

Οι υποψήφιοι, μέχρι 35 χρονών, πρέπει να διαθέτουν:

Δίπλωμα σε μία εκ των θετικών επιστημών
Μεταπτυχιακό δίπλωμα
Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε τεχνολογικό ή βιομηχανικό ή συμβουλευτικό περιβάλλον
Γνώση Κοινοτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών και εμπειρία σε συμμετοχή / διαχείριση αυτών
Ευχέρεια χρήσης υπολογιστών (βάσεις δεδομένων και άλλες εφαρμογές)
Γνώση δύο ξένων γλωσσών, μια εκ των οποίων η αγγλική
Ευχέρεια πραγματοποίησης ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους το αργότερο μέχρι 29 Ιουλίου 2011 στην ηλεκτρονική διεύθυνση praxi@help-forward.gr, υπόψη κας Χ. Κάρλου.

Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2011-2012 για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και ιδιωτών Εμπειροτεχνών στα Μουσικά Σχολεία.
Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι  καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ017.13, ΠΕ17.14 και TΕ16, που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2011-2012 για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως και οι ιδιώτες Εμπειροτέχνες να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση Ωρομισθίου για τα Μουσικά Σχολεία.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 14-07-2011 μέχρι  22-07-2011.
Η σχετική εγκύκλιος, η φόρμα αίτησης και τα υπόλοιπα σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.



Εθνικός διαγωνισμός για την στελέχωση της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών
Στις 7 Δεκεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί στην Αθήνα εθνικός διαγωνισμός για την στελέχωση της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών με 12 Έλληνες ηλικίας έως και 32 ετών. Η υποβολή αιτήσεων θα πρέπει να γίνει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2011, μόνον ηλεκτρονικά και μέσω σχετικής ιστοσελίδας ΟΗΕ, careers.un.org.
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής υποψηφίων, θέματα εξετάσεων παρελθόντων ετών καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από την ενότητα της ιστοσελίδας http://careers.un.org/lbw/home.aspx?viewtype=NCE
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προγραμματίζεται για τον Ιούνιο 2012.

Προκήρυξη θέσης  Γενικού Διευθυντή στο  Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών
    Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, προκηρύσσει, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθη στην 142η/15-4-2011 συνεδρίαση, την πλήρωση της κενής θέσης του Γενικού Διευθυντή. Η προκήρυξη της θέσης γίνεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις
α) Η προκηρυσσόμενη θέση είναι ιδιωτικού δικαίου και η διάρκεια της θητείας του προσλαμβανόμενου ορίζεται για μία πενταετία με δυνατότητα ανανέωσης.
β) Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα ορίζονται ως ακολούθως:
-Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένου Ιδρύματος της αλλοδαπής κατά προτεραιότητα στη Διοίκηση Μονάδων
Υγείας.
-Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην ανωτέρω ειδικότητα.
-Πολύ καλή γνώση τουλάχιστον μίας γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός της ελληνικής.
-Πενταετής τουλάχιστον εμπειρία ως διοικητικού προϊσταμένου φορέων του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, κατά προτίμηση ερευνητικών.
-Δοκιμασμένη ικανότητα σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας Νοσοκομείων ή Ερευνητικών κατά προτεραιότητα φορέων.
Οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος στη διοίκηση Νοσοκομείων ή Ερευνητικών φορέων θα προηγηθούν στην αξιολόγηση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι (i) Έλληνες πολίτες ή πολίτες των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (ii) να έχουν την υγεία και την φυσική
καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως,
(iii) να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή (iν) να μην έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση καθ’ υποτροπή ή εγκλήματα της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, (ν) να μην είναι υπόδικοι λόγω παραπομπής με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, (νi) να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα (νii) να μην τελούν είτε υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση, (νiii) οι άνδρες μέχρι το χρόνο πρόσληψής τους να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Επίσης έως την ίδια ημερομηνία και μέχρι την πρόσληψή τους να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους οποίους δεν προβλέπεται στην χώρα τους τέτοιο κώλυμα.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στην προκηρυσσόμενη θέση να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σχετική αίτηση η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 στη διεύθυνση Σωρανού του Εφεσίου 4 - 11527, Αθήνα μέχρι 31-7-2011 μαζί με την αίτηση υποβάλλοντας συνοδευτικά τους κατά περίπτωση αναφερόμενους στην αίτηση προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, αποδεικτικά της ξένης γλώσσας και της γνώσης των Η/Υ καθώς και αποδεικτικά της προϋπηρεσίας ή της εμπειρίας, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως ή πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει
ο υποψήφιος για πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βιογραφικό σημείωμα για τις δραστηριότητες του υποψηφίου και για τους άρρενες υποψηφίους υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή θα πρέπει να καταθέσει μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από την κοινοποίηση της επιλογής
του από το Δ.Σ. συμπληρωματικά: πιστοποιητικά υγείας και φυσικής καταλληλότητας και στρατολογικής κατάστασης (για τους άνδρες) από το
οποίο να προκύπτει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή ότι έχει νομίμως απαλλαγεί.
Σε περίπτωση πρόσληψης πολίτη κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να υποβληθεί και αποδεικτικό από το οποίο να αποδεικνύεται η
πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας (πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος ή απολυτήριο ελληνικού λυκείου ή εξαταξίου γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας τουλάχιστον επιπέδου Γ΄ του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας ή άλλου αναγνωρισμένου φορέα).

Σε περίπτωση που τα προσόντα των υποψηφίων δεν επιτρέπουν την πρόσληψή τους για την κενή θέση του Γενικού Διευθυντή μπορεί να προσληφθούν για την κενή θέση του Διοικητικού Διευθυντή (Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης του ΙΙΒΕΑΑ), εφόσον στην αίτηση υποβολής για τη θέση του Γενικού Διευθυντή δηλώσουν ότι επιθυμούν την πρόσληψή τους για τη θέση του Διοικητικού Διευθυντή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-6597617, 619 και 620 κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις
ώρες 12.00 και 14.00          
Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προτίθεται να καλύψει δέκα (10) κενές οργανικές θέσεις κλάδου ΔΕ Τεχνικός (ειδικότητας ηλεκτρολόγου), της Δ/νσης Τεχνικής & Στέγασης , με μετάταξη υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και υπαλλήλων κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και ΔΕΚΟ, μη εισηγμένων στο χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις, δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία μετάταξης έχουν :
α) Οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ.,
β) Οι τακτικοί υπάλληλοι των κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και των ΔΕΚΟ οι οποίες δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο  κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου,
οι οποίοι έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη από το διορισμό τους ή από τη πρόσληψή τους  ή από προηγούμενη μετάταξη.

Τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων για την κάλυψη με μετάταξη των προκηρυσσόμενων  θέσεων  θα  πρέπει  να  είναι  σύμφωνα  με το  Π.Δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39/τ. Α/5-3-2001), όπως τροποποιήθηκε, αντικαταστάθηκε  και ισχύει σήμερα.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να κατέχουν απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συναφούς ειδικότητας και άδεια άσκησης του αντίστοιχου επαγγέλματος

Καλούνται οι υπάλληλοι οι οποίοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλλουν στη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Γενική Δ/νση Διοικ/κών Υπηρεσιών, Δ/νση Διοικ/κού Προσ/κού, Τμήμα  Κατάστασης  Προσωπικού,   Αγ.   Κων/νου   8, Τ.Κ. 102 41 Αθήνα, από 8/7/2011 – 9/8/2011, τα  δικαιολογητικά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Διοικ/κού Προσ/κού στα τηλέφωνα 210-5215285, 287, 288 και 284.


Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, ΝΠΔΔ, που εδρεύει στην Αθήνα, προτίθεται να καλύψει τρεις (3) κενές οργανικές θέσεις προσωπικού του με μετάταξη υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και ΝΠΔΔ ή κρατικά ΝΠΙΔ ή ΔΕΚΟ ως εξής:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (2) ΘΕΣΕΙΣ

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (1) ΘΕΣΗ

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-3821109 και 210-3806668.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα Γραφεία του Συλλόγου (Νικηταρά 8-10, Τ.Κ. 106 78 Αθήνα), σε αποκλειστική προθεσμία που αρχίζει από 01/07/2011 και λήγει στις 01/09/2011.


Ο Δήμος Στυλίδας (νομός Φθιώτιδας) επιθυμεί να καλύψει (12) δώδεκα κενές οργανικές θέσεις, του νέου Ο.Ε.Υ. του κλάδου μονίμου προσωπικού για τη στελέχωση της Τεχνικής &  Διοικητικής Υπηρεσίας του με την διαδικασία μετάταξης από άλλο ΟΤΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3584/2007.
1. ΠΕ5 ή ΤΕ 4 Ηλεκ/γο ή Μηχ/γο Μηχανικό                     Θέση : 1          
2. ΠΕ4 Αρχιτέκτονα Μηχανικό                                        Θέση : 1    
3. ΠΕ3 Πολιτικό Μηχανικό                                              Θέση : 1    
4. ΔΕ24 Ηλεκτρολόγο                                                    Θέση : 1      
5. ΔΕ1 Διοικητικού  - Λογιστικού                                     Θέση : 3    
6. ΥΕ1 Κλητήρων - Φυλάκων - Γενικών Καθηκόντων         Θέση : 1  
7. ΥΕ16 Εργατών Ύδρευσης                                            Θέση : 2  
 8. ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας                                      Θέση : 2    

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου στο τηλ: 2238350109.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), προτίθεται να καλύψει πέντε (5) κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού, με μετάταξη υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ. και Κρατικά Ν.Π.Ι.Δ. Για το λόγο αυτό καλεί τους υπαλλήλους που ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικού –Τμήμα Κατάστασης Προσωπικού, Βασ. Γεωργίου 1- 16604 Ελληνικό.

Οι μετατάξεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 71παρ.1 & 3  καθώς και των άρθρων 73,74 του Ν.3528/07 {ΦΕΚ 26/Α/9-2-07} «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» και του άρθρου 6 του Ν.3613/07 {ΦΕΚ 263/Α/23.11.07}«Ρυθμίσεις Θεμάτων Ανεξάρτητων Αρχών,…και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπ. Εσωτερικών», ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του φορέα υποδοχής.

Οι θέσεις που πρόκειται να πληρωθούν με μετατάξεις προσωπικού είναι:

                  ΘΕΣΕΙΣ  ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΗ

          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                ΚΛΑΔΟΣ            ΘΕΣΕΙΣ         ΜΟΝΑΔΑ                
        ΠΕ4                 Ηλεκτρονικών                1           Κρατ.Αερ/νας Ηρακλείου  
          ΤΕ4                  Ηλεκτρονικών                1          Κεντρική Υπηρεσία
          ΔΕ4                  Διοικ.-Λογ.                      3         Κεντρική Υπηρεσία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν από 20/07/2011  έως και 19/08/2011 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Αίτηση υποψηφιότητας
Αντίγραφο ταυτότητας
Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του
Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών
Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα τίτλων γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, εφόσον  υπάρχουν ή υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν γνώση Πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ.
Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών, στο οποίο να αναφέρονται βασικά στοιχεία προσωπικού μητρώου (χρόνος υπηρεσίας, βαθμός ,εκθέσεις αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες των πέντε (5) τελευταίων ετών καθώς και ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος τους .

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.
 Η κατάθεση της αίτησης  των ενδιαφερομένων και των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Διοικητικού/ Τμήμα Β΄ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο τηλέφωνο:210 8916232,κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.



       


-