Γεωπόνοι και εργάτες σε 7 γεωργικές υπηρεσίες | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | ethnos.gr

Γεωπόνοι και εργάτες σε 7 γεωργικές υπηρεσίες | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | ethnos.gr
-
ΕΠΟΧΙΚΟΙ

Γεωπόνοι και εργάτες σε 7 γεωργικές υπηρεσίες
Συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Στην πρόσληψη 28 νέων εποχικών υπαλλήλων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρούν επτά υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Αιτήσεις υποβάλλονται σε δύο εκ των φορέων, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να καθορίσουν προθεσμίες το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι "ανοιχτές" προκηρύξεις είναι οι ακόλουθες:
Κέντρο Προστασίας Φυτών Ναυπλίου
Την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Κέντρου Προστασίας και Ελέγχου Φυτών Ναυπλίου για την πρόσληψη επτά εποχικών υπαλλήλων. Το προσωπικό θα στελεχώσει τέσσερις ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
-ΥΕ Εργατοτεχνιτών, τρεις θέσεις, και
-ΠΕ Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής, δύο θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Γεωπόνος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ΠΕ και ένας Χημικός, επίσης κατηγορίας ΠΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27520 26241.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Σάμου
Την ίδια ημερομηνία (7 Ιουλίου) πέφτει η "αυλαία" και στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης για τέσσερις θέσεις εποχικών στη Σάμο και στην Ικαρία. Στη Σάμο θα προσληφθούν ένας Τομεάρχης Δακοκτονίας. -Γεωπόνος ΠΕ και ένας Αποθηκάριος, ενώ στην Ικαρία ένας Τομεάρχης Δακοκτονίας - Γεωπόνος ΠΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22733 50421.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καβάλας
Από τις δύο θέσεις που εγκρίθηκαν, μία αφορά την ειδικότητα ΠΕ Τομεάρχη Δακοκτονίας - Γεωπόνου και μία τη ΔΕ Αποθηκαρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510 291464.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Θεσπρωτίας
Τρεις θέσεις θα προκηρυχθούν, εκ των οποίων δύο στην ειδικότητα ΠΕ Τομεαρχών Δακοκτονίας - Γεωπόνων και μία στη ΔΕ Αποθηκαρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26650 99951.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Δυτικής Αττικής
Τρεις νέες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο φορέας. Θα προσληφθούν δύο Τομεάρχες Δακοκτονίας - Γεωπόνοι κατηγορίας ΠΕ και ένας Αποθηκάριος ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2047024.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Ευβοίας
Στην πρόσληψη επτά εποχικών προχωρά η Διεύθυνση. Τις θέσεις θα καταλάβουν έξι Τομεάρχες Δακοκτονίας - Γεωπόνοι κατηγορίας ΠΕ και ένας Αποθηκάριος ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22213 53904.
Δασαρχείο Πάρνηθας
Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να καθοριστεί η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δασαρχείου Πάρνηθας. Οι θέσεις αφορούν έναν Δασολόγο Πανεπιστημιακής και έναν Δασοπόνο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 210 2434061.