69 συμβασιούχοι σε Σαλαμίνα και Γαλάτσι | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr

69 συμβασιούχοι σε Σαλαμίνα και Γαλάτσι | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr
-
Σαράντα εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού προκήρυξε ο Δήμος Σαλαμίνας για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για τις οποίες αιτήσεις θα υποβάλλονται έως την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν έξι ειδικότητες
"Η" Online 7/7 13:26

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
648 εποχικές προσλήψεις σε 19 κατασκηνώσεις του υπ. Υγείας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στροφή στο οργανωμένο κάμπινγκ
648 εποχικές προσλήψεις σε 19 κατασκηνώσεις του υπ. Υγείας
96 συμβασιούχοι σε 15 Εφορείες του ΥΠΠΟ
Γεωπόνοι και εργάτες σε 7 γεωργικές υπηρεσίες
69 συμβασιούχοι σε Σαλαμίνα και Γαλάτσι
ΔΕΗ: Δεκατρείς τεχνίτες σε 4 πόλεις
19 εποχικοί σε Βόρεια και Νότια Κυνουρία
9 προσλήψεις στη Λιβαδειά
30 εποχικοί και διοικητικοί υπάλληλοι σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΚΥ
περισσότερα »

Σαράντα εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού προκήρυξε ο Δήμος Σαλαμίνας για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για τις οποίες αιτήσεις θα υποβάλλονται έως την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν έξι ειδικότητες. Η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στις ακόλουθες ειδικότητες:
-ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 35 θέσεις,
-ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων Γ' κατηγορίας, πέντε θέσεις,
-ΔΕ Οδηγών Ρυμουλκούμενων Επικαθημένων Οχημάτων Γ' + Ε' κατηγορίας, τέσσερις θέσεις, και
-ΔΕ Χειριστών Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β' Τάξης Γ', τρεις θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Ηλεκτρολόγος και ένας Βοηθός Ηλεκτρολόγου, αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4646154.
Δήμος Γαλατσίου
Την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δήμου Γαλατσίου για την πρόσληψη 20 θέσεων εποχικού προσωπικού. Το προσωπικό θα επιλεγεί από τέσσερις ειδικότητες των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ. Η πλειονότητα των θέσεων κατανέμεται στις ειδικότητες:
- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 13 θέσεις,
- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, τέσσερις θέσεις, και
- ΔΕ Υδραυλικών, δύο θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθεί ένας Ηλεκτρολόγος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-2055325.
25 υπάλληλοι στο Λουτράκι
Στην πρόσληψη 25 νέων εποχικών υπαλλήλων προχωρεί αμέσως η Τουριστική Επιχείρηση Λουτρακίου, η οποία θα δέχεται αιτήσεις από το κοινό έως την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιουλίου. Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν κατανέμονται σε δέκα ειδικότητες, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής:
- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, έξι θέσεις,
- ΔΕ Βοηθών Φυσιοθεραπευτών, τέσσερις θέσεις,
- ΔΕ Λουτρονόμων, τρεις θέσεις, και
- ΔΕ Ναυαγοσωστών, τρεις θέσεις.
Επίσης θα προσληφθούν δύο Νοσηλευτές ΠΕ, δύο Υπάλληλοι Μπαρ ΔΕ, ένας Ιατρός, ένας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής, ένας Ηλεκτρολόγος, ένας Ταμίας και ένας Υπάλληλος Υποδοχής, όλοι κατηγορίας ΔΕ. Τηλέφωνο 27440 62186.