104 θέσεις σε γκολφ, λουτρά και κάμπινγκ | Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων

104 θέσεις σε γκολφ, λουτρά και κάμπινγκ | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | ethnos.gr
-
ΕΠΟΧΙΚΟΙ

104 θέσεις σε γκολφ, λουτρά και κάμπινγκ
Και σήμερα οι αιτήσεις για 18 θέσεις στην Υπάτη

Εκατόν τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού έχουν προκηρύξει εννέα φορείς που ανήκουν στην Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων. Επτά από τους φορείς έχουν ήδη καθορίσει προθεσμίες και δέχονται αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών, τεσσάρων και οκτώ μηνών. Οι διαγωνισμοί που "τρέχουν" είναι οι ακόλουθοι:
Ιαματική Πηγή Υπάτης
Σήμερα λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Ιαματικής Πηγής Υπάτης για 18 θέσεις εποχικού προσωπικού. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ειδικότητες:
-ΤΕ Νοσηλευτικής, πέντε θέσεις,
-ΔΕ Ταμιών, τρεις θέσεις,
-ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, τρεις θέσεις,
-ΥΕ Χειρωνακτών, τρεις θέσεις, και
-ΔΕ Συντηρητών Υδραυλικών, δύο θέσεις.
Από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΔΕ Διοικητικού Γραμματέα και ΔΕ Ναυαγοσώστη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 59526.
Ιαματική Πηγή Θερμοπυλών
Εως σήμερα το μεσημέρι θα υποβάλλονται αιτήσεις στην Ιαματική Πηγή Θερμοπυλών, όπου προκηρύχθηκαν επτά θέσεις εποχικών. Οι θέσεις αφορούν τρεις Διοικητικούς Λογιστικούς υπαλλήλους ΤΕ, δύο Νοσηλευτές ΤΕ, έναν Ταμία ΔΕ και έναν Χειρώνακτα ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 59526.
Κάμπινγκ Καμένων Βούρλων
Τέλος χρόνου σήμερα και στο Κάμπινγκ Καμένων Βούρλων για τρεις Διοικητικούς - Λογιστικούς υπαλλήλους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 59526.
Ιαματική Πηγή Καϊάφα
Δύο εργάσιμες ημέρες, έως την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, έχουν στη διάθεσή τους για να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι γα τις 28 θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε η Ιαματική Πηγή Καϊάφα. Οι θέσεις κατανέμονται σε οκτώ ειδικότητες, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής:
-ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, εννέα θέσεις,
-ΥΕ Καμαριέρων Α, έξι θέσεις,
-ΔΕ Υπαλλήλων Υποδοχής, πέντε θέσεις, και
-ΔΕ Ταμιών, τρεις θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Καθαριστές και ένας Χειρώνακτας, αμφότεροι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, και ένας πτυχιούχος ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26250 31709.
Σπήλαιο Δυρού
Σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες, την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του φορέα για 15 θέσεις εποχικού προσωπικού με τετράμηνες συμβάσεις. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 12 Λεμβούχοι Σπηλαίων Δευτεροβάθμιας ή Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δύο Ταμίες ΔΕ και ένας Ελεγκτής Εισιτηρίων, επίσης κατηγορίας ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27330 52223.
Ξενία Γκολφ Αφάντου Ρόδου
Επτά θέσεις εποχικών ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον φορέα σε τέσσερις ειδικότητες των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν τρεις Εργάτες - Χειρώνακτες κατηγορίας ΥΕ, δύο Υπάλληλοι Υποδοχής ΔΕ, ένας Νυχτοφύλακας ΔΕ ή, σε έλλειψη, ΥΕ και ένας Καθαριστής κατηγορίας ΥΕ. Τέσσερις εκ των θέσεων αφορούν οκτάμηνη απασχόληση, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα καλυφθούν με τετράμηνες συμβάσεις εργασίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410 51128.
Ιαματική Πηγή Κύθνου
Εως τις 11 Ιουλίου θα υποβάλονται αιτήσεις για τέσσερις θέσεις εποχικών υπαλλήλων που θα εντάξει στο δυναμικό της η Ιαματική Πηγή Κύθνου για το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες: ΔΕ Λουτρονόμου (δύο θέσεις), ΔΕ Ταμία και ΥΕ Καθαριστή (από μία θέση). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810 31217.
Ακτή Κάμπινγκ Φαναρίου
Στην έγκριση δέκα θέσεων εποχικού προσωπικού προχώρησε το ΑΣΕΠ για τον φορέα με τρίμηνες συμβάσεις εργασίας. Οι θέσεις κατανέμονται στις ακόλουθες τρεις ειδικότητες:
-ΥΕ Εργατών - Χειρωνακτών, τέσσερις θέσεις,
-ΔΕ Υπαλλήλων Υποδοχής, τέσσερις θέσεις, και
-ΔΕ Νυχτοφυλάκων ή, σε έλλειψη, ΥΕ Νυχτοφυλάκων, δύο θέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25350 31219.
Ακτή Κάμπινγκ Ασπροβάλτας
Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου, έχουν... περιθώριο να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τις δώδεκα θέσεις που προκήρυξε ο φορέας. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΥΕ Καθαριστών και ΥΕ Εργατών - Χειρωνακτών (από τέσσερις θέσεις), ΔΕ Υπαλλήλων Υποδοχής (τρεις θέσεις) και ΔΕ Συντηρητή Υδραυλικού (μία θέση). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23970 22046.