Diorismos.gr δουλιές θέσεις προκυρηξεις προσλήψεις

Diorismos.gr δουλιές θέσεις προκυρηξεις προσλήψεις
-

-
  1. Συνολικά εκατό (100) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει η εταιρεία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης «ΗΔΙΚΑ A.E.», με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 8 μήνες).
  2. Ξεκίνησαν στις περισσότερες Περιφέρειες οι αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών της Γενικής Διεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
  3. Συνολικά 326 θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στα ΕΛΤΑ σε διάφορες περιοχές.
  4. Αναλυτικά οι θέσεις ανά εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης είναι: εργοστάσιο Ορεστιάδας (91 άτομα), εργοστάσιο Πλατέος (160 άτομα), εργοστάσιο Σερρών (118 άτομα).
  5. κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των παράλληλων προγραμμάτων του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
  6. Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων από τους τοπικούς φορείς στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου. Στο πρόγραμμα προβλέπεται πανελλαδικά η σταδιακή ένταξη σε δράσεις απασχόλησης 55.000 συμπολιτών μας.
-
Diorismos.gr δουλιές θέσεις προκυρηξεις προσλήψεις


-