Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων: "Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς."
-

Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς.
-
Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων
by www.ermis.gov.gr
Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς.
-
http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/briefingOfBodies/FullStory#question-comp
-
http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/briefingOfBodies/FullStory?id=4662822
-

Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Τύπος: Ανακοινώσεις Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2011
Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς.

-
Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων

Αρμόδιος φορέας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Τύπος: Ανακοινώσεις Φορέα
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2011
Εκτύπωση
Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων σε Δημόσιους Φορείς.
Συνημμένα

Περιλήψεις Προκηρύξεων Δημοσίων Φορέων, DOC, 69.1 KB
-
prokirikseis_42
-
Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας
Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων από τους τοπικούς φορείς στις πέντε εναπομείνασες Περιφέρειες Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας. Στο πρόγραμμα προβλέπεται πανελλαδικά η σταδιακή ένταξη σε δράσεις απασχόλησης 55.000 συμπολιτών μας.
Η υλοποίηση του προγράμματος προβλέπει τη συνεργασία Φορέων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ως φορέων απασχόλησης (όπως Σωματεία, Συνδικαλιστικές και Επαγγελματικές Ενώσεις, Εταιρίες Αστικού Δικαίου) με τους συμπράττοντες φορείς (όπως ενδεικτικά οι ΟΤΑ α' και β' βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα, αλλά και κάθε είδους νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που αναπτύσσει δραστηριότητες, με σκοπό την υλοποίηση δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα). Οι ωφελούμενοι τοποθετούνται στις θέσεις εργασίας από τους συμπράττοντες φορείς που έχουν συνάψει μνημόνια συνεργασίας με τους δικαιούχους φορείς απασχόλησης.
Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια της Ηπείρου, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 9.679.687 ευρώ. Οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 2.950 και κατανέμονται ως εξής: στα Ιωάννινα  1.250, στην Άρτα 700, στην Πρέβεζα 550 και στη Θεσπρωτία 450. 
Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 6.562.500 ευρώ. Οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 2.000 και κατανέμονται ως εξής: στην Κοζάνη 800, στη Φλώρινα 500, στην Καστοριά 400 και στα Γρεβενά 300. 
Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 17.390.625 ευρώ. Οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 5.300 και κατανέμονται ως εξής: στη Μαγνησία 1.370, στη Λάρισα 1.700, στα Τρίκαλα 1.170 και στην Καρδίτσα 1.060.
Στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 6.562.500 ευρώ. Οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 2.000 και κατανέμονται ως εξής: στη Φθιώτιδα 500, στην Ευρυτανία 200, στη Φωκίδα 250, στη Βοιωτία 600 και στην Εύβοια 450. 
Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 17.062.500 ευρώ. Οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 5.200 και κατανέμονται ως εξής: στην Αχαΐα 2.300, στην Ηλεία 1.320 και στην Αιτωλοακαρνανία 1.580. 
Οι άνεργοι θα απασχοληθούν σε κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς (κοινωφελείς) τομείς. Για την επιλογή τους ισχύουν συγκεκριμένα αντικειμενικά και αδιάβλητα κριτήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypakp.gr/neaprogrammata.










Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ύστερα από απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Φιλολογίας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜIOΥ Ιωαννίνων (αριθ. Συνεδρίας 535/31-5-2011) καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον κάτοχοι των προβλεπόμενων από το άρθρο 14 του ν. 1268/82 προσόντων, προκειμένου να διδάξουν τα μαθήματα «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία» και «Νέα Ελληνική Φιλολογία» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με αποδοχές ανάλογες προς τα προσόντα του διδάσκοντος.
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών των υποψηφίων, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, τηλ. 26510 07475)





ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών το πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας – ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-13», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους και σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Έρευνας (6η Συνεδρία / 31.05.2011), ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης Διοικητικού Στελέχους μερικής απασχόλησης, με πτυχίο ΑΕΙ, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ. Θα συνεκτιμηθεί η αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων ΚΠΣ και ΕΣΠΑ.
Διάρκεια της σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 12 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης. Η συνολικήδιάρκεια δεν θα ξεπεράσει τους 36 μήνες, όπως καθορίζεται στο εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο του Έργου.
Απαραίτητα δικαιολογητικά και διαδικασία επιλογής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γ.Π.Α. (από 12:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. - από Δευτέρα έως Παρασκευή) ή με συστημένη επιστολή (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55, Αθήνα) το αργότερο μέχρι την 24η Ιουνίου 2011 τα εξής δικαιολογητικά:
1.Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
4. Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία
5. Συστατικές επιστολές ή κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ορθή γνώμη για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους
Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βάση τα υποβληθέντα σχετικά δικαιολογητικά λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης από την Επιτροπή Αξιολόγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Έργου κ. Γ. Καραμπουρνιώτη ή στην κα Γ. Πρωτεκδίκου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ. 210 5294286 και 210 5294868,αντίστοιχα.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί για 15 ημέρες στον ιστοχώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (www. aua .gr ), καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (www . edulll . gr ).


ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών προτίθεται να συνάψει σύμβαση ανάθεσης έργου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στην Πράξη ‘‘Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας-ΔΑΣΤΑ’’ του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση’’ το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση/Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και Εθνικούς Πόρους.

Θέση (1): Υποστήριξη οργάνωσης και λειτουργίας ΔΑΣΤΑ

Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο ΑΕΙ
2. Άριστη/Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
3. Πιστοποιητικό ECDL χειρισμού Η/Υ
4. Επαγγελματική εμπειρία στη σύνταξη – τεκμηρίωση –οργάνωση-παρακολούθηση υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Θα συνεκτιμηθούν επιπλέον τίτλοι σπουδών και γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.
Δικαιολογητικά προς υποβολή:
Aίτηση
Βιογραφικό σημείωμα.
Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών (εφόσον ο τίτλος σπουδών είναι από το εξωτερικό απαιτείται ισοτιμία).
Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.
Πιστοποιητικό ξένης γλώσσας.
Η παρούσα πρόσκληση δημοσιεύεται στον ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα (www.elke.asfa.gr/ Ανακοινώσεις)
Τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πατησίων 42, ΤΚ 106 82, Αθήνα, τηλ. επικοινωνίας 210 3897100) ή να αποσταλούν με κούριερ ή συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πατησίων 42, Τ.Κ. 106 82, Αθήνα
H προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει στις 22/06/2011.
Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου/κούριερ αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.






Πρόσληψη Επιστημονικών Συνεργατών, Εργαστηριακών συνεργατών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών τμημάτων του ΤΕΙ Χαλκίδας

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ), με την 12/25-5-11 απόφαση του Συμβουλίου του, προκηρύσσει την πρόσληψη για το έτος 2011-2012, Επιστημονικών Συνεργατών, Εργαστηριακών Συνεργατών , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ή με σύμβαση ανάθεσης διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία, για την κάλυψη των διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών των ακολούθων Τμημάτων:
Τμήμα Αυτοματισμού τηλ. 2228099674
Τμήμα Γενικό Θετικών Επιστημών τηλ. 2228099673
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων τηλ. 2228099514
Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ( Παράρτημα - ΘΗΒΑ) τηλ. 2262022569
Οι αιτήσεις μαζί με τα αναγκαία δικαιολογητικά των υποψηφίων , θα πρέπει να κατατεθούν στις αντίστοιχες Γραμματείες των Τμημάτων , μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 20 ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης , δηλαδή από 15-6-2011 μέχρι και 4-7-2011. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από τη σήμανση του ταχυδρομείου
Η ταχυδρομική διεύθυνση για τις γραμματείες των τμημάτων, Αυτοματισμού, , Γενικό τμήμα Θετικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι: ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , Ψαχνά Ευβοίας 34 400.
Η ταχυδρομική διεύθυνση του τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού είναι : Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ,Παράρτημα Θήβας :1ο χλμ. Π.Ε.Ο Θηβών – Αθηνών , 32200 Θήβα).

Η αναλυτική προκήρυξη θα είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων των τμημάτων του ΤΕΙ Χαλκίδας , καθώς και στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Χαλκίδας www.teihal.gr.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ: Κάλυψη αναγκών και δραστηριοτήτων του ΕΛΚΕ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ: Ενός ατόμου για απασχόληση στην Μηχανογραφημένη Λογιστική
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εφαρμογή μηχανογραφημένης λογιστικής
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ένα (1) έτος
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 1. Να έχουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης)
2. Να είναι ηλικίας μέχρι σαράντα (40) ετών, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 1.1.1971 και μετά.
3. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει, μέχρι την ημερομηνία πρόσληψής τους, τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
4. Να έχουν απαραιτήτως δύο (2) τουλάχιστον χρόνια προϋπηρεσία στον τομέα της μηχανογραφημένης λογιστική, η οποία θα αποδεικνύεται από βεβαίωση προϋπηρεσίας εργοδότη.
5. Να έχουν γνώση Πληροφορικής και Χειρισμού Η/Υ, σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων εργασίας και γ) χρήσης διαδικτύου, τα οποία θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού πληροφορικής, όπως ECDL ή αντίστοιχου πιστοποιητικού ή σχετικής βεβαίωσης του εργοδότη.
6. Να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ: 22/6/2011
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Τηλ.: 2105294868 κ. Πρωτεκδίκου Γωγώ

Αποσπάσεις

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων για το διδακτικό έτος 2011-2012

   
    Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων σε σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2011-2012, εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία καλεί τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2011-2012, για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

    α) από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, β) σε Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια, γ) σε Καλλιτεχνικά Γυμνάσια-Λύκεια, δ) σε Σ.Μ.Ε.Α. και Τμήματα Ένταξης, ε) σε ΚΕΔΔΥ, στ) σε Διαπολιτισμικά Σχολεία και ζ ) σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

    Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 16-06-2011 μέχρι 30-06-2011.

    Πιο συγκεκριμένα, η εγκύκλιος προβλέπει τα παρακάτω:

    · Η καταχώριση των αιτήσεων των εκπαιδευτικών γίνεται στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα.

    · Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα διενεργεί αυτόματα την αποτίμηση των κριτηρίων κατά τα πρότυπα του συστήματος που εφαρμόζεται για τις μεταθέσεις.

    · Η κατάταξη των εκπαιδευτικών σε πίνακες γίνεται με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο και με μοναδικό κριτήριο το σύνολο των μορίων που συγκέντρωσαν.

    · Τα λειτουργικά κενά προκύπτουν μέσα από την αποτύπωση του εκπαιδευτικού προσωπικού ανά σχολείο και Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής κενών και πλεονασμάτων.

    · Κατηγορίες εκπαιδευτικών με ιδιαίτερες κοινωνικές και οικογενειακές ανάγκες αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα μέσα από επίσης αντικειμενικές και διαφανείς διαδικασίες.

    Η εγκύκλιος, που αφορά στις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο, περιγράφει διαδικασίες που εγγυώνται για πρώτη φορά όρους εντιμότητας, αντικειμενικότητας και διαφάνειας. Εντιμότητα απέναντι στις κοινωνικές ανάγκες των εκπαιδευτικών, αντικειμενικότητα στην προσμέτρηση σαφών και έγκυρων κριτηρίων και διαφάνεια στον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων, αφού η λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων υποστηρίζεται πλέον από ένα νέο και σύγχρονο Πληροφοριακό Σύστημα.

    Με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών. Σημειώνεται δε ότι η προαναφερόμενη εγκύκλιος συντάχθηκε σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής, που συγκροτήθηκε για να μελετήσει το σύστημα των αποσπάσεων και των μεταθέσεων και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, που εκπροσωπούν τους εκπαιδευτικούς (Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε.).

    Η εγκύκλιος και τα σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: www.minedu.gov.gr

http://www.scribd.com/doc/58423935/prokirikseis-42
-
prokirikseis_42
-
[scribd id=58423935 key=key-1t1szzpos51s96mfmw2p mode=list]
-