352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr

352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. | ειδησεις , ελλαδα | v2.imerisia.gr
-
352 συμβασιούχοι σε 5 υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ.
Τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις για όσους επιλεγούν
"Η" Online 17/6 12:03

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
2.149 νέες προσλήψεις για εποχικούς σε 105 υπηρεσίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις νέες εισφορές για συντάξεις και εφάπαξ
Η Ελλάδα, στις κορυφαίες της Ευρώπης
Για 24η νύχτα οι «Αγανακτισμένοι» το Σύνταγμα
Παναθηναϊκός-Γιαννακόπουλος: «Η απόφαση αποχώρησης της οικογένειας από την ΚΑΕ δεν αλλάζει»
Βελτιώνεται ο καιρός
Βόμβες μολότοφ εναντίον ΜΑΤ, στο υπουργείο Πολιτισμού
Μείωση τζίρου και λουκέτα για το 84% των επιχειρήσεων
Προσφυγή για τις εγγυήσεις της ΕΤΒΑ
Στα δικαστήρια η «φοροκάρτα»
περισσότερα »

Τις 352 φτάνουν οι νέες προσλήψεις που πραγματοποιούνται σε επτά Περιφερειακές Διευθύνσεις των ΕΛ.ΤΑ. με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι κυρίως θα προσληφθούν ως Διανομείς με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας τεσσάρων και οκτώ μηνών. Οι διαγωνισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι εξής:
ΕΛ.ΤΑ. Στερεάς Ελλάδας
Σε δύο εργάσιμες ημέρες, την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία στον διαγωνισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας για 28 θέσεις εποχικού προσωπικού. Δέκα θέσεις αφορούν απασχόληση διάρκειας τεσσάρων μηνών και 18 θέσεις οκτώ μηνών. Τις θέσεις θα καταλάβουν Διανομείς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα Καταστήματα Καρπενησίου, Λαμίας, Δομοκού, Τιθορέας, Καμμένων Βούρλων, Λίμνης, Μαντουδίου, Αράχοβας, Αγίου Γεωργίου, Διστόμου, Χαλκίδας, Αλιβερίου, Αταλάντης, Γρανίτσας, Ερέτριας, Ιτέας, Καρύστου, Θηβών και Μακρακώμης και τις Μονάδες Διαλογής Χαλκίδας, Λιβαδειάς και Λαμίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 66780.
ΕΛ.ΤΑ. Πειραιά και Αιγαίου
Εως την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτά τα "χαρτιά" των υποψηφίων για τις 23 θέσεις Διανομέων ΔΕ που θα προσληφθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιά και Αιγαίου για το χρονικό διάστημα των οκτώ και τεσσάρων μηνών. Το προσωπικό θα τοποθετηθεί σε 14 νησιά των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου, αλλά και τη Σάμο και τη Λέσβο.
Στη Ρόδο αντιστοιχούν επτά θέσεις, εκ των οποίων μία στο Κεντρικό Κατάστημα της Ρόδου, τέσσερις στη Μονάδα Διανομής Ρόδου και δύο στο Κατάστημα Λίνδου. Από αυτές τις θέσεις, τέσσερις αφορούν τετράμηνη σύμβαση εργασίας.
Δύο θέσεις αφορούν τη Μυτιλήνη, εκ των οποίων μία για το Κεντρικό Κατάστημα και μία για τη Μονάδα Διανομής. Οι θέσεις θα καλυφθούν με τετράμηνη και οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, αντίστοιχα.
Δύο θέσεις θα καλυφθούν και στη Χίο, εκ των οποίων μία με σύμβαση τεσσάρων και μία με σύμβαση οκτώ μηνών.
Οι υπόλοιπες θέσεις που θα προκηρυχθούν αφορούν οκτάμηνη απασχόληση και κατανέμονται από μία στα Καταστήματα: Κω, Σύρου, Καλύμνου, Καρλοβασίου, Λέρου, Μήθυμνας, Μήλου, Μύρινας, Νάξου, Νισύρου, Πάρου και Τήνου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4146141.
ΕΛ.ΤΑ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις Διανομέων με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας στο Κεντρικό Κατάστημα Καβάλας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2510 226946.