Προσλήψεις 4.000 Πυροσβεστών


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=63001099
Προσλήψεις 4.000 Πυροσβεστών
Προσλήψεις χιλιάδων μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων στην Πυροσβεστική, την Υγεία και σε δεκάδες φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, φέρνει ο Μάιος. Σε θέση μάχη επίσης βρίσκονται χιλιάδες υποιψήφιοι για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. 08:58 3/5
Προσλήψεις χιλιάδων μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων στην Πυροσβεστική, στην Υγεία αλλά και σε δεκάδες φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, φέρνει ο Μάιος.
Μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η προκήρυξη πρόσληψης 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς θητείας, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και η προκήρυξη κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα νοσηλευτών, μέσω ΑΣΕΠ. Στις 27 Μαίου διενεργείται ο γραπτός διαγωνισμός πρόσληψης 46 μόνιμων δικαστικών επιμελητών σε 22 Πρωτοδικεία όλης της χώρας.
Θέσεις εποχικής απασχόλησης για 1.767 υποψηφίους «ανοίγουν» μέσα στο μήνα σε δήμους, στη ΔΕΗ, στα υπουργεία Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και σε δεκάδες φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου.
Σε θέση μάχης χιλιάδες υποψήφιοι
Τέλος σε θέση «μάχης» βρίσκονται 21.659 υποψήφιοι, εν όψει των εξετάσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στις 7-8 Μαΐου. Έξτρα οδηγός με τεστ προσομοίωσης και πληροφορίες για τις έξι εξεταζόμενες γλώσσες.
Αναλυτικές πληροφορίες στο ένθετο «Εργασία» που κυκλοφορεί σήμερα με το Εθνος.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα Εξεταστικά Κέντρα για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας σε ολόκληρη τη χώρα