jobsearch.oaed.gr


Κύριε/Κυρία
Συγχαρητήρια!
Ολοκληρώσατε με επιτυχία την εγγραφή σας στη διαδικτυακή πύλη (ηλεκτρονικής διακυβέρνησης) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Σημειώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, καθώς θα σας ζητείται να τον καταχωρήσετε κάθε φορά που επιθυμείτε πρόσβαση στις online υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Με την εγγραφή σας εξασφαλίζετε πρόσβαση σε όλες τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΑΕΔ στο σύνολο των πολιτών που αξιοποιούν το διαδίκτυο, για αμεσότερη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο στις συναλλαγές τους.

Ως εγγεγραμμένος χρήστης του portal του ΟΑΕΔ, αποκτάτε μεταξύ άλλων πρόσβαση στην Πύλη εξωτερικής σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Εκεί, μπορείτε να καταχωρείτε το βιογραφικό σας σημείωμα και να ανατρέχετε στις διαθέσιμες θέσεις εφόσον αναζητάτε εργασία ή να καταχωρείτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να ανατρέχετε στα βιογραφικά όσων αναζητούν εργασία, ώστε να έρθετε σε απευθείας επαφή με τους αναζητούντες εργασία, εφόσον επιθυμείτε να προσλάβετε υπάλληλο στην επιχείρησή σας.

Η εγγραφή στο δίκτυο χρηστών του portal του ΟΑΕΔ εξασφαλίζει την προστασία των δεδομένων και τη διαφύλαξη των πληροφοριών που επιθυμείτε να καταχωρήσετε στο δίκτυο, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται από μηχανισμό επαλήθευσης ταυτότητας. Ουδείς μη εγγεγραμμένος χρήστης έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που καταχωρούνται στην πύλη εξωτερικής σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας όπως και τα πρόσθετα στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία που έχετε τη δυνατότητα να καταχωρείτε προαιρετικά κατά την εγγραφή σας αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων που βρίσκεται στο Κέντρο Δεδομένων του ΟΑΕΔ. Αξιοποιούνται, δε, από τον Οργανισμό αποκλειστικά προκειμένου να σας αποστέλλονται πληροφορίες που αφορούν την απασχόληση.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τη Δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου για το Portal του «ΟΑΕΔ», που θα βρείτε στο σύνδεσμο «Όροι χρήσης» στο κατω αριστερα μενού της κεντρικής σελίδας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή καταγγελία σχετικά με την υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνείτε στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@oaed.gr

Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση του ΟΑΕΔ. Η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες διαδραστικές υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Με την εγγύηση του Οργανισμού που έγινε θεσμός θωράκισης της απασχόλησης και παροχής ευκαιριών και ασφάλειας σε κάθε πολίτη. [http://jobsearch.oaed.gr/]