ΕΕ χαιρετίζει την Παγκόσμια στο Διεθνές Σεμινάριο Πρόσληψη

ΕΕ χαιρετίζει την Παγκόσμια στο Διεθνές Σεμινάριο Πρόσληψη

-
English to Greek translation

ΕΕ χαιρετίζει την Παγκόσμια στο Διεθνές Σεμινάριο Πρόσληψη
Mariah Jen
12 Απριλίου 2011
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν Σχόλιο
ΕΚΤΥΠΩΣΗ POST
EMAIL Αυτό Post


Σήμερα, μια ομάδα επιρροή των εθνικών και διεθνών οργανισμών που διέπουν θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν το μέλλον του δημόσιου τομέα η πρόσληψη. Φιλοξενείται από Maroš σεφ; Ovi;, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής για τις διοργανικές σχέσεις και τη διοίκηση, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στον εντοπισμό και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για να βοηθήσει εγγυώνται την ποιότητα του προσωπικού, καθώς και πραγματικό κόστος-ανά-μίσθωση, στο δημόσιο τομέα.

Το σεμινάριο θα είναι μια πρώτη προσπάθεια να φέρει σε επαφή έναν αριθμό κορυφαίων εκπροσώπων από ολόκληρο τον δημόσιο τομέα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε παγκόσμια βάση. Λαμβάνει χώρα σε ένα πλαίσιο οικονομικής αβεβαιότητας με όλες τις προκλήσεις που συνεπάγεται αυτό, σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλους τομείς της αγοράς εργασίας.



? Αντιπρόεδρος sef Ovi, μιλώντας πριν από την εκδήλωση, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Στελέχωση και είναι όλο και πιο σημαντικά θέματα για οργανισμούς του δημόσιου τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο? Που χρειάζονται για να διασφαλιστεί περισσότερο από ποτέ ότι παρέχουν αξία για τα χρήματα κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων της λιτότητας. Πιστεύουμε ότι έχουμε προχωρήσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα για τη βελτίωση των διαδικασιών επιλογής του προσωπικού της ΕΕ, και ανυπομονώ να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία μας με τους εταίρους μας από όλο τον κόσμο. "

Η διεθνής ομάδα από αντιπροσώπους που συμμετέχουν στο σεμινάριο θα είναι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, της Αφρικανικής Ένωσης, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας του Καναδά, η Διεθνής Οργάνωση για τη Μετανάστευση και το Συμβούλιο της Ευρώπης, καθώς επίσης και διάφορα κράτη μέλη της ΕΕ. Κατά τη γνώμη εμπειρογνωμόνων Εκτός από τις δημόσιες επιλογή προσωπικού τομέα και την πρόσληψη αποφοίτων, θα πρέπει να παρέχονται από CEOs τόσο από την παγκόσμια ένωση των δοκιμών Εκδοτών και του Ηνωμένου Βασιλείου Συλλόγου Μεταπτυχιακών Recruiters.

Η εκδήλωση έχει συσταθεί ύστερα από σημαντικές εκσυγχρονισμό της ΕΕ μεθόδους επιλογής προσωπικού που έχει δει μια μετατόπιση από τη γνώση με τις δεξιότητες που βασίζονται δοκιμές και την καθιέρωση ενός ετήσιου κύκλου για να κάνει τις περιόδους εφαρμογής πιο προβλέψιμο για το εργατικό δυναμικό απόφοιτος του σήμερα.

Ο David Bearfield, ο διευθυντής της EPSO που οδήγησε τον εκσυγχρονισμό της ΕΕ των διαδικασιών επιλογής, χαιρέτισε την εκδήλωση: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατά τους τελευταίους έξι μήνες ήμασταν σε θέση να μοιραστούν την εμπειρία της διαδικασίας εκσυγχρονισμού μας με πολλούς διεθνείς εταίρους. Η σημερινή εκδήλωση είναι μια φανταστική ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να βελτιώσουμε τη διεθνή δημόσιο τομέα η πρόσληψη. - κάτι που είναι προς το συμφέρον όλων μας »

Ευρωπαίους φοιτητές και αποφοίτους σήμερα έχουν μόλις λίγες μέρες απομένουν για να εφαρμόσει για το 2011 της ΕΕ εκστρατείας προσλήψεων «AD», το οποίο κλείνει το μεσημέρι CET (ώρα Βρυξελλών) στις 14 Απριλίου 2011.

-