Ερχονται 882 θέσεις εποχικού και ωρομίσθιου προσωπικού σε 31 φορείς


Ερχονται 882 θέσεις εποχικού και ωρομίσθιου προσωπικού σε 31 φορείς
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Share

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΚΙΤΣΙΔΗ



Την πλήρωση 882 θέσεων απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων προκήρυξαν ή πρόκειται να ανακοινώσουν σύντομα 31 φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Οι 347 θέσεις θα καλυφθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε διάφορους φορείς και έχουν πάρει τη σχετική έγκριση από το ΑΣΕΠ στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, ενώ οι 535 θέσεις αφορούν διδακτικό ωρομίσθιο προσωπικό στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων εποχικού προσωπικού ανά φορέα ή υπηρεσία έχει ως εξής: μία θέση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο θέσεις στο τμήμα Κτηνιατρικής στα Βασιλικά, μία θέση στο τμήμα Κτηνιατρικής στο Λαγκαδά, μία θέση στο τμήμα Κτηνιατρικής στα Λαγκαδίκια, μία θέση στο τμήμα Κτηνιατρικής Πενταλόφου, δύο θέσεις στο τμήμα Κτηνιατρικής Σοχού, 12 θέσεις στο Δενδροκομικό Σταθμό Χρυσούπολης, 60 θέσεις στο δήμο Εορδαίας (νομού Κοζάνης), 37 θέσεις στο δήμο Ελασσόνας, τέσσερις θέσεις στο Συγκρότημα Αχελώου της ΔΕΗ, τέσσερις θέσεις στο δήμο Αμφιλοχίας, τέσσερις θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, πέντε θέσεις στον ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου (Αττικής), 85 θέσεις στο δήμο Βουλιαγμένης, 26 θέσεις στο δήμο Βριλησσίων, 27 θέσεις στο δήμο Ελευσίνας, τρεις θέσεις στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Αττικής), 24 θέσεις στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης της ΔΕΗ, τέσσερις θέσεις στη ΔΕΗ περιοχής Τρίπολης, οκτώ θέσεις στο δήμο Πηνειού (Ηλείας), 15 θέσεις στο δήμο Καλαμάτας, μία θέση στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση δήμου Υδρούσας, εννέα θέσεις στη ΔΕΗ Ηρακλείου Κρήτης, δύο θέσεις στο Πρακτορείο Αρκαλοχωρίου της ΔΕΗ, μία θέση στο Πρακτορείο Μοιρών της ΔΕΗ, μία θέση στο Υποπρακτορείο Πύργου της ΔΕΗ (νομός Ηρακλείου), δύο θέσεις στο Υποπρακτορείο Χερσονήσου, δύο θέσεις στο Κρατικό Κτήμα Καλού Χωριού (νομός Λασιθίου), μία θέση στο Κρατικό Κτήμα Λιονέτου Τζερμιάδου (νομό Λασιθίου) και δύο θέσεις στο δήμο Ψαρών. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα και κατηγορία εκπαίδευσης, καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των συγκεκριμένων φορέων αναφέρονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.asep.gr (Θέσεις Εργασίας - Εποχικό Προσωπικό).

Από τις 535 θέσεις ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, οι 87 αφορούν τακτικό προσωπικό και οι 448 αναπληρωτές. Οι διδάσκοντες που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν κατά το εκπαιδευτικό έτος 2011 - 2012 και η έδρα απασχόλησής τους θα είναι οι εγκαταστάσεις της σχολής στη Λ. Θρακομακεδόνων 101 στις Αχαρνές Αττικής. Η σχετική προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hellenicpolice.gr (Προκηρύξεις). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις θέσεις της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ λήγει στις 31 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 - 2424167.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=85328