78 τεχνίτες - υπάλληλοι σε 100 υπηρεσίες της ΔΕΗ


78 τεχνίτες - υπάλληλοι σε 100 υπηρεσίες της ΔΕΗ
Αιτήσεις σε ΑΗΣ και υποκαταστήματα
Εργασία 27/4

Στην πρόσληψη 78 εποχικών υπαλλήλων προχωρούν έντεκα υπηρεσίες της ΔΕΗ σε εννέα περιοχές της χώρας, καθώς πριν από λίγες ημέρες το ΑΣΕΠ ενέκρινε 43 νέες θέσεις εποχικού προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Την έγκριση της ανεξάρτητης αρχής απέσπασαν οι ακόλουθοι φορείς:
- ΔΕΗ Δωδεκανήσου
Στην Αστυπάλαια, την Κάλυμνο, την Κω, τη Λέρο, τη Νίσυρο και την Πάτμο κατανέμονται οι εννέα νέες θέσεις εποχικού προσωπικού που ενέκρινε το ΑΣΕΠ. Η πλειονότητα των θέσεων -τέσσερις συνολικά- αφορά τη ΔΕΗ Κω, όπου θα προσληφθούν τρεις Υπάλληλοι Γραφείου ΔΕ και ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ. Στη ΔΕΗ Καλύμνου τη θέση θα καταλάβει ένας Υπάλληλος Γραφείου ΔΕ, ενώ στις υπηρεσίες της επιχείρησης στην Αστυπάλαια, τη Λέρο, τη Νίσυρο και την Πάτμο κατανέμεται από μία θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Εναερίων και Υπογείων Δικτύων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22420 22215.
- ΑΗΣ Μελίτης
Δεκαοκτώ θέσεις εγκρίθηκαν στον ΗΣ, εκ των οποίων 17 για Μηχανοτεχνίτες ΔΕ και μία για Μηχανικό ΠΕ ως Τεχνικό Ασφαλείας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23850 56212.
- Διεύθυνση Νέων Εργων Μεταφοράς Αρκαδίας
Από τις 16 θέσεις που ενέκρινε η αρχή για τις ανάγκες της Διεύθυνσης, 15 κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων και μία στη ΔΕ Χειριστών Η/Υ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27910 27061.
Οσο για την εξέλιξη των ήδη εγκεκριμένων προκηρύξεων, αιτήσεις υποβάλλονται σε τρεις υπηρεσίες, ενώ για τις υπόλοιπες οι προθεσμίες ξεκινούν μετά το Πάσχα και μέσα στον Μάιο.
- ΑΗΣ Κερατέας Λαυρίου
Αύριο, 27 Απριλίου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον ΑΗΣ Κερατέας για τρεις θέσεις Χειριστών Η/Υ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22920 64335.
- ΔΕΗ Κορίνθου
Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις δύο θέσεις για Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων κατηγορίας ΔΕ προκήρυξε η ΔΕΗ Κορινθίας. Μία εκ των θέσεων αντιστοιχεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Κόρινθο, ενώ η άλλη κατανέμεται στη ΔΕΗ Ξυλοκάστρου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27410 23414.
- ΑΗΣ Ρόδου
Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του ΑΗΣ για τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού. Δύο θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Μηχανοτεχνιτών και από μία στις ειδικότητες ΔΕ Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ και ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410 41437.
- ΔΕΗ Ρόδου
Από τις 11 Μαΐου και για δέκα ημέρες θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για 18 θέσεις εποχικών υπαλλήλων στην Κεντρική Υπηρεσία, το Πρακτορείο Καρπάθου και τα Υποπρακτορεία Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης. Στη ΔΕΗ Ρόδου θα καλυφθούν έξι θέσεις Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ, τέσσερις θέσεις Υπαλλήλων Γραφείου ΔΕ και δύο θέσεις Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ. Στο Πρακτορείο Καρπάθου, οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν είναι οι ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ (δύο θέσεις) και ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου (μία θέση).
Στα Υποπρακτορεία Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης θα καλυφθεί από μία θέση ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Εναερίων και Υπογείων Δικτύων ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22410 78590.
- Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ηπείρου
Μετά το Πάσχα θα καθοριστεί η προθεσμία για αιτήσεις στη Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου της ΔΕΗ. Τη θέση θα καταλάβει ένας Φύλακας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην Περιφερειακή Αποθήκη Κορίνθου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 366526.
- Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών ΘΗΕ
Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του φορέα για μία θέση Τραπεζοκόμου ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8212691.
- ΔΕΗ Ιωαννίνων
Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση της ειδικότητας ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου που θα καλύψει ο φορέας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26510 78646.