τριάντα (30) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Μονάδα 18 ΑΝΩ) είκοσι (20) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

τριάντα (30) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Μονάδα 18 ΑΝΩ) είκοσι (20) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

logoDAFNI

τριάντα (30) θέσεων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Μονάδα 18 ΑΝΩ) και είκοσι (20) θέσεων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης »

4ΙΙΚΘ-2


4ΙΙΚΘ-2-signed

30 Θέσεις στο Ψ.Ν.Α.
30 Θέσεις στο Ψ.Ν.Α.
(26/04/2011 18:33)
Με τριάντα υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής για την κάλυψη των αναγκών του.


Όπως αναφέρουν "Τα Νέα , οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για τη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών του 18 άνω.

Στο νοσοκομείο θα προσληφθούν:

-οκτώ νοσηλευτές ΔΕ

-έξι απόφοιτοι ειδικών θεραπευτών ΔΕ

-δύο ψυχολόγοι ΠΕ

-δύο κοινωνικοί λειτουργοί TE

-δύο νοσηλευτές TE

-δύο οδηγοί ΔΕ

-δύο γραμματείς ΔΕ

-ένας κοινωνιολόγος ΠΕ

-ένας πτυχιούχος πληροφορικής ΠΕ

-ένας γυμναστής ΠΕ

-ένας εργοθεραπευτής TE

-ένας επισκέπτης υγείας TE

-ένας εργάτης ΥΕ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη: α) 1966 έως και 1990 οι υποψήφιοι των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, β) 1956 έως και 1990 οι υποψήφιοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και του κλάδου ΔΕ Ειδικών θεραπευτών και ΔΕ Νοσηλευτών.

Η αίτηση απευθύνεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Απικής και υποβάλλεται στο Γραφείο Προσωπικού στη διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών Κορίνθου 374, 124 62 Χαϊδάρι.

Τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται από το Πρωτόκολλο του νοσοκομείου. Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα των αιτήσεων από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου μας (www. psyhat.gr).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή TE ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η αίτηση, η οποία πρέπει να είναι υπογε γραμμένη, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599 1986 και η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη πιστοποιητικά ή τίτλους.
http://www.dimosio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5648:30theseispsna26-04-2011&catid=80:proslipseis&Itemid=99

http://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1lLOZt3l3aVoac_H2DJNQLHiD9G4aFlCG-2NRzSQe-1OmZEmC-JSy2fOssHNw&hl=en

4ΙΙΚΘ-2-signed

τριάντα (30) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Μονάδα 18 ΑΝΩ) είκοσι (20) θέσεων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης