23 Θέσεις στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων


http://dimosio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5580%3A23theseisorganismometamosxefseon14-04-2011&catid=80%3Aproslipseis&Itemid=99

dimosio.gr
Εικοσιτρείς υπαλλήλους θα προσλάβει στο άμεσο χρονικό διάστημα ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων. Οι θέσεις αφορούν τόσο ειδικό επιστημονικό προσωπικό, όσο και διοικητικούς υπαλλήλους. Συγκεκριμένα προβλέπεται η σύσταση οκτώ θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δ
23 Θέσεις στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11432&subid=2&pubid=61640951
23 νέες θέσεις στον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
Εργασία 12/4

Θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, αλλά και διοικητικού και τεχνικού προσωπικού θα προκηρύξει ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων στο προσεχές διάστημα.
Επιλέξτε
» EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προθεσμίες


» ΓΝΩΜΗ
» ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Προκηρύξεις ΕΣΥ
Θέσεις στο εξωτερικό


» ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ


» ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
75 τεχνίτες και υπάλληλοι στη ΔΕΗ
38 εποχικές θέσεις σε γεωργικές υπηρεσίες
31 συμβάσεις σε κτηνιατρικά κέντρα
8 εποχικοί για την προστασία των δασών
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου
79 εργάτες, οδηγοί και τεχνίτες στην Καβάλα
11 συμβάσεις έργου στη Χρυσούπολη

Σύμφωνα με το προσχέδιο νόμου «Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις» προβλέπεται η σύσταση 8 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε ετών (που μπορεί να ανανεώνεται), στους οποίους το υπουργείο Υγείας θα αναθέσει ειδικά καθήκοντα.
Η πλήρωση των θέσεων αυτών γίνεται κατά τις διατάξεις του Ν. 2190/1994, ενώ τυχόν κενές θέσεις καλύπτονται με διάθεση ή απόσπαση ειδικών επιστημόνων του υπουργείου.
Παράλληλα συστήνονται 15 θέσεις Συντονιστών Μεταμοσχεύσεων, γραμματειακής, διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης του Οργανισμού, τις οποίες καλύπτει προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/1994 (28 Α'). Μέχρι τη συμπλήρωση αυτών των θέσεων, οι ανάγκες του Οργανισμού μπορούν να καλύπτονται από υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.