Μάχη στον Πειραιά για 180 εποχικούς | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | v4.ethnos.gr

Μάχη στον Πειραιά για 180 εποχικούς | ενθετα , εργασια , θεσεις εργασιας | v4.ethnos.gr

-

Μάχη στον Πειραιά για 180 εποχικούς
Εργασία 29/3

Προκήρυξη-εξπρές εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά για την κάλυψη 180 θέσεων εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Ο Δήμος δέχεται ήδη αιτήσεις από τους υποψηφίους και έχει καθορίσει ως καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Απριλίου, προκειμένου να καλύψει άμεσα τις ανάγκες που έχουν προκύψει στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στην Τεχνική Υπηρεσία.
Επιλέξτε
» EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προθεσμίες


» ΓΝΩΜΗ
» ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Προκηρύξεις ΕΣΥ
Θέσεις στο εξωτερικό


» ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ


» ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Αιτήσεις αυτή την εβδομάδα για 210 εποχικούς σε 6 δήμους
Κασσάνδρα: 173 εποχικοί για την καθαριότητα
24 νέες συμβάσεις στον Δήμο Μίνωα
Eξι από ΚΕΠ Περιστερίου
Θέσεις σε κοινωφελείς επιχειρήσεις δήμων
Ιεροψάλτης στου Παπάγου
Ευκαιρίες για 8μηνη εργασία σε 66 πόλεις


Τις θέσεις μπορούν να διεκδικήσουν απόφοιτοι γυμνασίου και λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν έξι ειδικότητες. Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες ειδικότητες:
ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 140 θέσεις, και
ΔΕ Οδηγών κατηγορίας Γ΄, 33 θέσεις.
Η κατανομή των θέσεων στις υπόλοιπες τέσσερις ειδικότητες γίνεται ως εξής:
ΔΕ Χειριστών Καδοπλυντηρίων, δύο θέσεις,
ΔΕ Χειριστών Σκούπας, δύο θέσεις,
ΔΕ Χειριστών Φορτωτών Εκσκαφέων, δύο θέσεις, και
ΔΕ Χειριστή Καλαθοφόρου, μία θέση.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην υπερβαίνουν το 65ο έτος της ηλικίας. Εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν βάσει εντοπιότητας, του χρόνου ανεργίας, της εμπειρίας και της οικογενειακής τους κατάστασης.
Μοριοδότηση
Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:
- Προηγούνται οι δημότες του Δήμου Πειραιά (α' βαθμός εντοπιότητας),
- Ακολουθούν οι δημότες των υπόλοιπων Δήμων του νομού Αττικής (β΄ βαθμός εντοπιότητας), και
- Επονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των υπόλοιπων νομών (γ΄ βαθμός εντοπιότητας).
Οσον αφορά την εμπειρία, ο υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει το συνολικό αριθμό μηνών της εργασιακής του εμπειρίας.
Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση μίσθωσης έργου στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της θέσης. Ειδικά για τους υποψηφίους κατηγορίας ΥΕ, ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από την ανακοίνωση.
Για τη μοριοδότηση του χρόνου ανεργίας, ο υποψήφιος πρέπει να βρίσκεται εκτός εργασίας για τέσσερις τουλάχιστον συνεχείς μήνες, οι οποίοι υπολογίζονται από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προηγουμένως.
Αναφορικά με την οικογενειακή του κατάσταση, ο υποψήφιος μοριοδοτείται ως πολύτεκνος, τρίτεκνος ή μέλος αντίστοιχης οικογένειας, ως γονέας με ανήλικα τέκνα, αλλά και ως γονέας ή τέκνο σε μονογονεϊκή οικογένεια.
Υποβολή αιτήσεων
Με το που πήρε την έγκριση του ΑΣΕΠ προκήρυξε τις εποχικές θέσεις ο Δήμος Πειραιά. Η προθεσμία λήγει την 1η Απριλίου. Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Πλατεία Κοραή 1, Τ.Κ. 185 35, Πειραιάς. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4194249, 4194250.
Κατερίνα Κυρίτση

-

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11432&subid=2&pubid=59360952